Gezocht!

Heb je een podium en zoek je acts, bands of een theatergezelschap? Laat het ons weten en wij zoeken met je mee! Zoekt jouw vereniging nieuwe leden, een dirigent of regisseur? Ook bij deze zoektocht helpen we je graag! Stuur je oproep met zoveel mogelijk relevante informatie en linkjes naar je website en/of socials naar advies@bijvrijdag.nl.

Archief

Musicalgroep Odoorn zoekt regisseur

Musicalgroep Odoorn bestaat uit 12 spelers/zangers. De groep probeert jaarlijks een musicalproductie uit te voeren en treedt daarnaast diverse keren in het jaar op met een zangshow. In mei staat een grote productie op het programma. De groep zoekt iemand die bij voorkeur zowel als repetitor als als regisseur de musicalgroep kan begeleiden. Proefrepetities vinden plaats in de maand januari 2020. Reageren kan via info@musicalgroepodoorn.nl. Voor informatie kunt u bellen naar Annette Eiken, voorzitter van het bestuur van de musicalgroep: 06-12552175.

Muzikanten en zangers gezocht voor Wie is de koe?

Stichting Metafora zoekt muzikanten en zangers voor de hilarische, eigentijdse en actuele voorstelling Wie is de Koe? op 10 januari in Gasterij ’t Gemeentehuis in Usquert. Bespeel je een muziekinstrument en/of zing je en lijkt het je leuk om mee doen? Neem dan contact op artistiek leider Astrid Warntjes via 06 14506296 of wieisdekoe@ziggo.nl.

Musicalgroep Bedum zoekt regisseur

Voor de openluchtvoorstelling Walfridus zoekt Musicalgroep Bedum een regisseur. In januari wil de musicalgroep de rolverdeling rond hebben en de repetities starten in februari. Er is budget aanwezig. Ben jij geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met Wil Duis, via 050- 3013875 / 06-23772791 of bertus-wil@home.nl.

Groninger Studenten Toneel zoekt theatermakers

Op 25 en 26 januari organiseert het Groninger Studenten Toneel een 24 hour play, een competitie waarbij 5 teams in 24 uur toneelstukken gaan maken in De Oosterpoort. Voor deze uitdaging zijn ze op zoek naar theatermakers met minder dan vier jaar ervaring. Ben je enthousiast? Kijk voor opgeven of meer informatie op the24hourplaysgroningen.nl.

Vragen?

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur.

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld