Header-gezocht.jpg

Gezocht!

Heb je een podium en zoek je acts, bands of een theatergezelschap? Laat het ons weten en wij zoeken met je mee! Zoekt jouw vereniging nieuwe leden, een dirigent of regisseur?

Acteurs gezocht voor korte film

Scholier Jan Jonk zoekt acteurs en figuranten voor een korte film over een liefdesverhaal met als thema Gedichten. De korte film wordt opgestuurd naar filmfestivals. Jonk zoekt twee hoofdrolspelers (15-18 jaar), een vrouw (50+), een man (30-50 jaar), een vrouw (30+) en 15 figuranten. Opnames zijn in Groningen en Adorp en reiskosten worden vergoed. Iets voor jou? Mail naar jmdjonk@icloud.com.

Dirigent Oosterparkkoor

Het Oosterparkkoor is een projectkoor van buurtgenoten van allerlei pluimage. Het koor zal tijdens de kerstmarkt in december meerdere korte optredens verzorgen. Als iedereen dan de smaak te pakken heeft, ligt er een mooie basis voor een regulier wijkkoor. Ben jij de dirigent die ze zoeken? Neem contact op met Alie Vos via vos.alie@home.nl of 06-52406150.

Stichting NonFiction Photo zoekt vrijwilligers

Op zoek naar werkervaring in de culturele sector? Kom dan het team van Stichting NonFiction Photo versterken! Ze zijn zoek naar vrijwilligers voor educatie (rondleidingen) en de frontdesk (gastheer/-vrouw en kassa). Heb je interesse? Stuur een mailtje naar Marlie Wabeke voor meer informatie.

Vragen?

Bel of mail! We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur.

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld