Cultuurcoach Mirjam printsize-1007.jpg
Mirjam in de Oosterparkwijk

Doe je mee?

Heb jij een wens, een idee of een plan? Laat het me weten! Samen maken we er iets moois van. Of kijk hieronder wat er allemaal al is!

Cultuurcoach Mirjam Rinkel

 

Ik ben kunstschilder en fotograaf en ik verzorg kunstzinnige dagbesteding voor mensen met autisme in mijn atelier in de Oosterparkwijk, waar ik al bijna 20 jaar woon. Samen brengen we cultuur in de Oosterparkwijk verder tot leven. 

Op mijn rondgang door de wijk ontdek ik hoeveel mensen aan kunst en cultuur meedoen, maar ook mensen voor wie dit niet makkelijk bereikbaar is. Mensen die met wat ondersteuning mee kunnen doen met theater, muziek, schilderen en op tal van andere manieren.

Dit is een kleine greep uit wat ik doe als cultuurcoach: mensen en organisaties bij elkaar brengen zodat zoveel mogelijk mensen in deze wijk samen plezier kunnen beleven aan kunst en cultuur.

Werk aan de winkel! Ik zoek kunstenaars en amateurs die mee willen denken en mee willen helpen meer wijkbewoners te betrekken bij goede kunst om deze wijk nog bruisender te maken. En: Heb je een wens een idee of een plan? Laat het me weten, samen maken we er iets moois van. Ik kom graag bij je langs om kennis te maken. Tot gauw!

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld