Like jij ook ons KultuurBlad en de KultuurCentrale?!

Met Toukomst bouw je mee aan projecten voor de toekomst van Groningen. Het team van VRIJDAG Advies heeft twee van haar projecten op Toukomst gezet:

Toukomst: KultuurBlad en KultuurCentrale

Toukomst is een initiatief van Nationaal Programma Groningen samen met West 8 (ontwerpbureau voor stedenbouw en landschapsarchitectuur) en organisaties uit de provincie Groningen. Met Toukomst bouwen ze aan projecten voor de toekomst van Groningen. Voor de uitvoering van deze projecten is 100 miljoen euro beschikbaar.

De afgelopen maanden heeft elke Groninger ideeën kunnen opsturen voor de toekomst van Groningen. Het Team van VRIJDAG Advies heeft twee van haar producten op Toukomst gezet:

KultuurBlad

Het KultuurBlad is ons onregelmatig verschijnend magazine en laat de verhalen van Groningers zien die muziek, theater, dans, literatuur en beeldende kunst (mogelijk) maken in de provincie. Het blad neemt je mee in hun gepassioneerde wereld en maakt de rijkdom en kracht van cultuur zichtbaar. Daarnaast is er aandacht voor Cultuurplatforms, fondsen en hun subsidiebeleid, fanfares, theatergroepen, festivals, het belang van cultuur voor gemeenten, je leest het allemaal in het KultuurBlad! Lees hier meer over het KultuurBlad op Toukomst.

KultuurCentrale

De KultuurCentrale is een gebruiksvriendelijke online community die alle groepen binnen het culturele veld in een paar muisklikken met elkaar én met de wereld daar buiten verbindt.

Een plek voor de honderdduizenden Groningers die in hun vrije tijd verbinding, ontspanning en geluk vinden met het maken en beleven van kunst en cultuur. Een plek ook voor iedereen die dat mogelijk wil maken, van muziekleraar tot cultuurwethouder, van lichttechnicus tot festivalprogrammeur. Lees hier meer over de KultuurCentrale op Toukomst.

Het KultuurBlad en de KultuurCentrale zorgen er samen met de KultuurAgenda voor dat het hele culturele veld van de provincie Groningen beter zichtbaar en vindbaar wordt.

Like jij ook ons KultuurBlad en de KultuurCentrale?! Op de site van Toukomst kan je onze projecten als favoriet bewaren. Deze hoeveelheid ‘hartjes’ die een idee krijgt bepaalt niet of een idee wordt uitgevoerd. Het aantal hartjes staat voor het aantal keer dat een idee favoriet is gemaakt door mensen die het project willen bewaren.

Alle ideeën van Toukomst worden nu gebundeld en iedereen kan daarop stemmen. Het Toukomstpanel beslist daarna welke projecten uitgevoerd gaan worden.

Heb je een vraag?

Verplicht veld