Thijs de Vlieger

Ode aan de Vrijheid

In 2020 is het 75 jaar geleden dat de stad Groningen werd bevrijd. Om dit te vieren wordt er op 16 april een spetterend programma georganiseerd op de Grote Markt in Groningen. En dat programma krijgt steeds duidelijker vorm!

Inmiddels is namelijk bekend dat de Groningse componist, DJ en producer Thijs de Vlieger aan boord is. Thijs is vooral bekend als lid van drum-’n-bass-trio Noisia, dat vanuit Groningen is uitgegroeid tot een wereldwijd begrip in de dancemuziek. Samen met stadsdichter Renée Luth zal hij De Ode gaan maken, een ode die door meerdere koorzangers en -zangeressen zal worden uitgevoerd tot een geweldig muzikaal spektakel.

Op of rond vrijdag 6 maart is het arrangeren en uitschrijven van de muziek klaar. Zo gauw mogelijk daarna krijgen alle  deelnemers de partituren toegestuurd. Waarschijnlijk wordt er ook een Notenkrakersdag georganiseerd zodat er een dag met elkaar kan worden gerepeteerd.

Meedoen?

Ken jij zangers, zangeressen of koren die mee willen doen? Laat het ons weten of deel deze pagina met ze. Iedereen, elk individu en ieder koor, kan zich aanmelden en wordt dan rechtstreeks op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen. Je bevestigt je deelname door ons per mail je bevestiging toe te sturen advies@bijvrijdag.nl. Vermeld daarin duidelijk of je je als individu of als koor aanmeldt. Ook de juiste contactgegevens (graag ook een telefoonnummer) zijn van belang.

Thijs de Vlieger

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld