ZingZing!

ZingZing! is dé ontmoetings- en inspiratiedag voor koren uit de provincie Groningen. Tijdens het korenfestival leren koren en dirigenten elkaars koor en repertoire kennen.

Groningen heeft een rijke zangtraditie en daarmee ook een heel gevarieerd en enthousiast amateurkorenbestand. Dat varieert van klassieke koren en koren die lichte muziek zingen, tot jazz en close-harmony koren, barbershop-ensembles, mannenkoren en kinderkoren. Al die koren treden meestal een beperkt aantal keren op en dan vooral voor eigen kring en achterban. Tijd om naar andere koren te gaan luisteren, ervaringen te delen en elkaar te ontmoeten is er vaak niet en daarom organiseren Stichting Koorplein Noord-Nederland en VRIJDAG de ZingZing!

Op zondag 21 juni 2020 organiseren we een nieuwe ZingZing! in De Oosterpoort. Klik hier voor meer info en meld je koor aan!

Dirigentendag

Net als in 2018 staat er als randprogrammering voor ZingZing! weer een Dirigentendag op stapel. Op zondag 5 april kunnen alle (koor)dirigenten uit de provincie Groningen elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en workshops volgen. Er staan twee interessante workshops op het programma. Grijp deze kans om uit je comfortzone te komen en nieuwe werkwijzes op te doen. Bestel hier je ticket voor de Dirigentendag!

ZingZing 2019 2.jpg
ZingZing! 2019
Bekijk de foto's
ZingZing2018-2457_515331-Ardito.JPG
ZingZing! 2018
Bekijk de foto's
ZingZing-18048.jpg
ZingZing! 2016
Bekijk de foto's

Meer weten?

Bel of mail! We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur.

Heb je een vraag?

Verplicht veld