Navigatie overslaan
Kies je cursus

2 Eenakters op zondagavond

Combi-ticket

Ik vind het soms heel moeilijk om je te vertellen wat ik denk & De Jossen

Het combi-ticket is uitverkocht! Je kunt zolang de voorraad strekt een los ticket kopen voor Ik vind het soms heel moeilijk om je te vertellen wat ik denk en De Jossen.

Datum Tijd Dag Locatie Prijs  
21 apr. 2024 20:00 - 21:45 Zondag VRIJDAG Prinsentheater (Noorderbuitensingel 11, Groningen) € 5,00 Uitverkocht

Als onderdeel van de Regieopleiding regisseren aanstaande theaterregisseurs een eenakter van elk circa 30 minuten. Op zondagavond zijn er 2 verschillende eenakters te zien in het VRIJDAG Prinsentheater: Ik vind het soms heel moeilijk om je te vertellen wat ik denk (Richt Bouma) en De Jossen (Daan Wiggemans).

Bestel hierboven jouw combi-ticket of koop hieronder een ticket per voorstelling.

Let op: Houd er rekening mee dat de zaal op de bovenverdieping moeilijk toegankelijk is voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Ik vind het soms heel moeilijk om je te vertellen wat ik denk (20.00-20.30 uur)

Op een dag is iemand je vriendin geworden. Je klust, danst, kletst, roddelt, wandelt, borrelt en lacht samen. En dan is het over. Jij bent veranderd, of je vriendin klaagt alleen maar over haar problemen. Of je krijgt ruzie. Of je weet niet eens wat er nou precies veranderd is. Je laat het verwateren. Of je wilt het er juist over hebben. Soms word je daarna nog betere vrienden. Soms zie je elkaar nooit meer.

  • Regisseur: Richt Bouma
  • Buddy: Hinke Beekman
  • Spelers: Sigrid van der Veen, Laura Smith, Maaike Eringa, Anne Kamps, Marie-Anne Wits en Muriel Brandner

De Jossen (20.45-21.15 uur)

'Geloof maar door. Ik gun het je. Geloof? Dat is een heel mooi ding, voor mensen in problemen. Er is geen sterkere drug te koop. Het kost alleen wat speeksel en wat goede wil, en je moet je merchandise niet bestellen in Colombia. Ik wou oprecht dat ik er ook in kon geloven – in geloof.'

  • Regisseur: Daan Wiggemans
  • Schrijver van het stuk: Tom Lanoye
  • Spelers: Annegeerte Aandewiel, Lies van der Kam, Mitchell Felicia, Hans Kroodsma, Wycher van den Bremen