Santelli - Sjakie.jpg

Circus Santelli en de Chocoladefabriek

Première - Oempaloempa

Startdatum Tijd Locatie Tickets
26 apr 2020 13:30 - 14:30 St Jansstraat 7, Concertzaal
UITGESTELD
26 apr 2020 15:30 - 16:30 St Jansstraat 7, Concertzaal
UITGESTELD

In verband met het coronavirus covid-19 is deze activiteit tot nader order uitgesteld. We gaan op zoek naar een alternatieve datum. Tickets behouden hun geldigheid. Meer weten? 👉 Lees verder...

De acrobaten dompelen je in deze voorstelling onder in de fantastische wereld van Sjakie, die de gouden ticket vindt en de unieke kans krijgt om met vier anderen een kijkje nemen in de chocoladefabriek van de bijzondere Willy Wonka.

In deze circusvoorstelling laten de jonge artiesten van Santelli je de hele chocoladefabriek vol snoep en lekkers zien. Ook ontmoeten zij Oempaloempa‘s; de fabrieksmedewerkers die uitstekend en op eigen wijze hun werk doen. Snoep en chocolade worden in de lucht gegooid en getransporteerd op één wiel. Daarnaast beleven ze een aantal bijzondere acrobatische avonturen: Casper Slok kan de chocoladerivier niet weerstaan. Violet verandert in een enorme kauwgombal waar zomaar een Oempaloempa op springt. Joris Teevee raakt erg afgeleid als hij in de doeken hangt. Lukt het Sjakie om zich in deze circus-chocoladefabriek staande te houden?

Kom kijken bij dit spektakel!

De Jonge Talenten is een groep enthousiaste talentvolle kinderen tussen de 9 en 12 jaar oud met een passie voor het circus! Zij trainen 5,5 tot 9 uur per week binnen Santelli onder leiding van professionele trainers.
www.santelli.nl

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld