Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Cultuurfeest

Gratis

Hét event voor alle makers én liefhebbers van kunst en cultuur

Datum Tijd Dag Locatie Prijs
9 dec. 2023 12:00 - 22:00 Zaterdag Forum (Nieuwe Markt 1, Groningen) 0,-

Zaterdag 9 december staat in Forum Groningen de spotlight gericht op alle inwoners van de gemeente Groningen die in hun vrije tijd aan kunst en cultuur doen óf willen doen. KultuurLoket organiseert dan het Cultuurfeest, hét event voor alle makers van kunst en cultuur, zowel hobbyist als professional.

Ben jij een creatieveling, een fröbelaar, een culturele verenigingsganger of een betovenaar van het podium? Zit er een poëet in jou, een cultuurmaker (in spé)… of houd je gewoon erg van kunst- en cultuur? Dan is het Cultuurfeest echt iets voor jou! Er is van alles te zien en ervaren en de toegang is gratis. Kom ook en ontdek de verborgen kunstschatten van Groningen!

Programma

Met het Forum als decor wordt je door het hele pand verrast door allerlei activiteiten, van workshops tot open podia. Er is een podium om jouw kunsten te vertonen. En voor de kunst- en cultuurprofessional hebben we verdiepende programma’s en bieden we workshops aan voor dansdocenten, theatermakers, ambitieuze popbands en dirigenten (van elke discipline). Ook biedt de KultuurCentrale LIVE plek voor jouw vraag en aanbod, voor oproepjes en promotie.

Wellicht wil je een creatieve cursus promoten, zoek je enthousiaste vrijwilligers voor jouw (muziek)vereniging, wil je jezelf aanbieden als dansdocent, zoek je leden voor je koor of wil je de voorstelling promoten van je theatergezelschap. Een leuk prikbord en een tafel staan tot je beschikking, die mag je naar hartenlust vol leggen en hangen: flyers, kaartjes, gadgets, laptops met filmpjes.

Begin november wordt het volledige programma bekend gemaakt.