Navigatie overslaan
Kies je cursus

De lange nasleep van een korte mededeling

Eenakter Roy Schepers

Bestel een combi-ticket en bekijk 2 eenakters op één avond (19.30-21.15).

Datum Tijd Dag Locatie Prijs  
22 apr. 2024 20:45 - 21:15 Maandag VRIJDAG Prinsentheater (Noorderbuitensingel 11, Groningen) € 3,00 Tickets

Vier mensen -Louise en Jon en Johan en Sjon- vormen een bijzonder hechte gemeenschap. Wanneer één van hen een gedachte uitspreekt die de balans dreigt te verstoren, zijn de schokgolven niet te overzien. Een humoristische en wat bizarre voorstelling over eerlijkheid en verstrengeling.

  • Tekst: Magne van den Berg
  • Regie & Bewerking: Roy Schepers
  • Spel: Anton Stempher, Arent de Haas, Merel Kotterer, Pieter van Dijken

Combi-ticket

Op maandag 22 april zijn er maar liefst 2 eenakters te zien in het VRIJDAG Prinsentheater: De Vrouw uit het Zuiden (Johan Stapert) en De lange nasleep van een korte mededeling (Roy Schepers). Koop een ticket per voorstelling óf bestel een combi-ticket van 5 euro en bekijk beide eenakters op één avond.

Regieopleiding

Deze eenakter is onderdeel van de Regieopleiding, waarbij cursisten onder begeleiding van een docent een kort toneelstuk van ongeveer 30 minuten regisseren. De Regieopleiding traint toekomstige regisseurs in het begeleiden van spelers naar verrassende amateurtheatervoorstellingen en is al meer dan twintig jaar een begrip in stad en regio. Het KultuurLoket faciliteert de opleiding om het theaterlandschap van Groningen te ondersteunen.