De Toneelflamingo's 2.jpg

De Toneelflamingo’s - Stoppen niks in de DOOFpot

Startdatum Tijd Locatie Tickets
08 mrt 2019 20.00 - 22.00 VRIJDAGtheater, Noorderbuitensingel 11
KOOP KAARTEN

Improvisatietheater met dove en slechthorende acteurs

De Toneelflamingo’s is een beginnend improvisatietheatergezelschap met een bijzondere achtergrond. Alle acteurs zijn namelijk doof of slechthorend. Zij trainen wekelijks op het Talentencentrum voor doven en slechthorenden van De Noorderbrug, onder leiding van theaterdocent Gemma Inklaar-Bos. Met hun enthousiasme zullen zij u meenemen in een non-verbale wereld vol humor en gebaren.

Het doel van deze voorstelling is om de dove en horende wereld meer samen te brengen en hierdoor de kloof wat te kunnen verkleinen tussen deze twee toch wel hele verschillende werelden. Hoe vaak kom jij zelf in contact met iemand die doof is? En hoe vaak ga je als slechthorende of dove naar een reguliere voorstelling?

Bij deze voorstelling is het de bedoeling dat er geen verschil is te merken tussen doof of niet doof zijn. Iedereen kan de voorstelling volgen. Er zal een doventolk aanwezig zijn die zowel gebarentaal voor doven en slechthorenden vertolkt, maar ook een stemtolk voor het vertalen van de gebarentaal naar de horenden.

Doof of niet doof : Met hun enthousiasme zullen zij u meenemen in hilarische, ontroerende en bovenal spontane scenes!

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld