peace-sign-against-pink-background-3401905 roze wit.jpg

De Toneelflamingo's

Improvisatie Theatervoorstelling met dove acteurs

Startdatum Tijd Locatie Tickets
25 apr 2020 20:00 - 22:00 Noorderbuitensingel 11
UITGESTELD

In verband met het coronavirus covid-19 is deze activiteit tot nader order uitgesteld. We gaan op zoek naar een alternatieve datum. Tickets behouden hun geldigheid. Meer weten? 👉 Lees verder...

De Toneelflamingo’s is een beginnend improvisatietheatergezelschap met een bijzondere achtergrond. Alle acteurs zijn namelijk doof of slechthorend. Zij trainen wekelijks op het Talentencentrum voor doven en slechthorenden van De Noorderbrug, onder leiding van theaterdocent Gemma Inklaar-Bos. Met hun enthousiasme zullen zij u meenemen in een non-verbale wereld vol humor en gebaren.

Hun eerste debuut was een groot succes vorig jaar en daarom gaan de Toneelflamingo’s ook dit jaar weer voor een verrassende nieuwe voorstelling in het VRIJDAG theater! Met behulp van slapstick, mime en gebaren zullen zij u meenemen in alledaagse en niet-alledaagse situaties vol humor en ontroering.
Bij deze voorstelling is het de bedoeling dat er geen verschil is te merken tussen doof of niet doof zijn. Iedereen kan de voorstelling volgen. Er zal een doventolk aanwezig zijn die zowel gebarentaal voor doven en slechthorenden vertolkt, maar ook een stemtolk voor het vertalen van de gebarentaal naar de horenden.

Een unieke voorstelling die je niet wilt missen!

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld