Navigatie overslaan
Kies je cursus

De Vrouw uit het Zuiden

Eenakter Johan Stapert

Bestel een combi-ticket en bekijk 2 eenakters op één avond (19.30-21.15).

Datum Tijd Dag Locatie Prijs  
22 apr. 2024 19:30 - 20:00 Maandag VRIJDAG Prinsentheater (Noorderbuitensingel 11, Groningen) € 3,00 Tickets

Deze bewerking van een kort werk van Roald Dahl vertelt een onheilspellend verhaal over de duistere kanten van de menselijke natuur. Tijdens een vakantie gaat een jonge man een vreemde weddenschap met zware consequenties aan. In hoeverre heb je je lot in eigen hand?

  • Tekst: Roald Dahl
  • Regie: Johan Stapert
  • Spelers: Aaron Migchels, Henny van der Windt, Joe Nieuwstad, Kasper Jolink, Laurie Breukel, Suzanne Hofsteenge

Combi-ticket

Op maandag 22 april zijn er maar liefst 2 eenakters te zien in het VRIJDAG Prinsentheater: De Vrouw uit het Zuiden (Johan Stapert) en De lange nasleep van een korte mededeling (Roy Schepers). Koop een ticket per voorstelling óf bestel een combi-ticket van 5 euro en bekijk beide eenakters op één avond.

Regieopleiding

Deze eenakter is onderdeel van de Regieopleiding, waarbij cursisten onder begeleiding van een docent een kort toneelstuk van ongeveer 30 minuten regisseren. De Regieopleiding traint toekomstige regisseurs in het begeleiden van spelers naar verrassende amateurtheatervoorstellingen en is al meer dan twintig jaar een begrip in stad en regio. Het KultuurLoket faciliteert de opleiding om het theaterlandschap van Groningen te ondersteunen.