Open Podium.jpg
Digitaal Open Podium
47208803451_c2b786fa0f_k.jpg
Digitaal Open Podium

Digitaal Open Podium

Uitgezonden op OOG TV en onze socials

Startdatum Tijd Locatie Tickets
03 jul 2020 12.10 VRIJDAG Theater, Noorderbuitensingel 11, Groningen

Door alle coronamaatregelen kunnen we voorlopig nog geen Open Podium mét publiek organiseren. Toch wil VRIJDAG jou graag de kans bieden om jezelf te presenteren. Daarom organiseren we op vrijdag 3 juli een digitaal Open Podium!

Het digitale Open Podium wordt uitgezonden op OOG TV en via de socials van VRIJDAG. Op deze manier is het toch mogelijk om jezelf te presenteren aan het publiek en kunnen je ouders, broers en zussen, vrienden en kennissen jouw optreden vanaf de bank bewonderen!

Aanmelden is gratis kan tot en met 19 juni via openpodium@bijvrijdag.nl. Na 18 juni hoor je of je mee mag doen.

Hoe werkt het?

Vervolgens gaan we in gesprek over de mogelijkheden van jouw optreden. We streven naar een divers programma. Na 18 juni hoor je van ons of je definitief in de programmering wordt opgenomen.

We hanteren voor het digitale Open Podium een maximum van 4 personen per act, waarvan maximaal 1 zanger. Zijn alle deelnemers onder de 12 jaar? Dan gaan we graag met jullie in overleg. Een dansoptreden is binnen helaas niet mogelijk.

Op woensdag 24 of vrijdag 26 juni filmen wij jouw optreden (maximaal 4 minuten) in het VRIJDAG Theater. We volgen het protocol van onze koepelorganisatie LKCA en de adviezen en richtlijnen van Rijksoverheid, RIVM en GGD. De veiligheid van deelnemers en medewerkers staat altijd voorop. Uiteraard krijg je de tijd om van tevoren rustig te soundchecken.

Ook is er een presentator voor het digitale Open Podium. De presentator is niet fysiek aanwezig in het VRIJDAG Theater maar krijgt alle video's van ons toegestuurd. De presentator voegt alle optredens samen en maakt daar vervolgens een spetterende uitzending van.

Uitzending op OOG TV

Het Open Podium wordt op vrijdag 3 juli om 12:10 uur uitgezonden op OOG TV en vervolgens op de socials van VRIJDAG.

Het belooft een bijzondere editie te worden! Doe je mee?

40243975783_5dedbd5f8f_k.jpg
Open Podium
15 februari 2019
Bekijk de foto's!

Doordat het publiek vooraf niet weet wat er komen gaat, is het voor iedereen een spannende avond. De microfoon en de spotlights gaan aan om 20.00 uur en onze presentator heet je welkom. Kom langs en laat je verrassen! Ook voor amateurkunstenaars geldt: grijp je kans, pak het podium en straal!

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld