Bekijk de opdrachten

Digitale Vrije Inloop

Drie leuke opdrachten met je ogen dicht

VRIJDAG organiseert in de voorjaarsvakantie een digitale Vrije Inloop voor kinderen van 4 tot 12 jaar. We maakten een video met daarin 3 verschillende opdrachten, die je thuis met je ogen dicht kunt doen. Je kunt aan 1 of aan alle opdrachten meedoen, en wanneer je ons jouw resultaten opstuurt worden deze onderdeel van een heuse film en echte expositie!

Startdatum Tijd Locatie Tickets
21 feb 2021 Online
22 feb 2021 Online
23 feb 2021 Online
24 feb 2021 Online
25 feb 2021 Online
26 feb 2021 Online
27 feb 2021 Online

Opdrachten

Muziek: Wat hoor je met je ogen dicht?

Sluit je ogen en luister zo goed als je kan. Wat hoor je? Maak met een mobiele telefoon opnames van de geluiden die jij hebt ontdekt.

Theater: Waar droom je van met je ogen dicht?

Sluit je ogen en begin met (dag)dromen. Deel jouw droom in een spraakopname waarin je je verhaal verteld, of schrijf het op papier.

Beeldende kunst: Welke vormen ontstaan er met je ogen dicht?

Teken of schilder vormen op papier met je ogen helemaal dicht. Kijk daarna wat er op je papier staat en werk eraan verder met je ogen open.

Wat zie, hoor of droom jij wanneer je je ogen sluit? Vertel in een spraakopname op je telefoon wat je ziet, neem op wat je hoort en stuur de leukste geluiden naar vrijeinloop@bijvrijdag.nl. Daar mag je ook (liggende) foto’s of tekeningen naartoe mailen. Maar je mag alles dat op papier staat ook in de brievenbus doen van VRIJDAG aan de Walstraat 34. En vergeet niet om je e-mailadres te vermelden, dan sturen we jou de resultaten ook toe. Inzenden kan tot uiterlijk zondag 28 februari en iedereen die zijn ogen kan dichtdoen mag meedoen!

Veel plezier!

Bekijk de opdrachten

Deel deze pagina

Heb je een vraag?

Verplicht veld