Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

Geen Kerstconcert - Vals Alarm

Te gast

Vals Alarm Musicaltheater zingt o.l.v. Cas Straatman een uiteenlopend liedjesprogramma

Datum Tijd Locatie Tickets
Za 17 dec. 2022 14:00 - 15:45 VRIJDAG Concertzaal (Sint Jansstraat 7, Groningen) Tickets
Za 17 dec. 2022 20:00 - 21:45 VRIJDAG Concertzaal (Sint Jansstraat 7, Groningen) Tickets

De afgelopen maanden heeft Vals Alarm (24 m/v/x) onder begeleiding van muzikaal leider Cas Straatman hard gewerkt aan een zeer gevarieerd liedjesprogramma. De spelers zingen, dansen en spelen niet alleen nummers uit moderne Broadway-shows als Hadestown, Hairspray en Hamilton, maar verkennen ook nieuw terrein in pop, close harmony en filmmuziek. De groep wordt begeleid door een live combo.

Geen Kerstconcert kwam tot stand als 'tussenrepertoire', een van-alles-en-nog-wat-programma om te genieten van de diversiteit binnen musicalmuziek. Na het succes van de voorstellingen 'A New Brain' in 2022 en 'Once On This Island' in 2021 moest de groep even op adem komen om rustig voor te bereiden op een nieuwe volledige musicalproductie. Van een lange adempauze was echter geen sprake: Vals Alarm wordt gekenmerkt door een besmettelijk enthousiasme en een gigantische ambitie om van het kleinste optreden een wereldshow te maken. Zo groeide ook dit liedjesrepertoire uit tot een gevarieerde avondvullende voorstelling.

Met steun van de Provincie Groningen was het voor de vereniging mogelijk om meerdere professionele gastdocenten uit te nodigen in het kader van talentontwikkeling. Het koor werd gecoacht door zanger Jordan Roy, choreograaf Noah Mollet en theatermakers Jorrit Boonstra en Catherine Sorgdrager.

Geen Kerstconcert zal op 17 december te zien zijn om 14.00 uur en 20.00 uur in de Concertzaal bij VRIJDAG en heeft een pauze. Reguliere tickets kosten 10 euro en kinderen, studenten en CJP-pashouders betalen de helft voor een kaartje.

Contact