Piano-met-paarse-achtergrond.jpg
groninger pianofestival
Pianomeisje.bmp
groninger pianofestival

Groninger Pianofestival

Met Wibi Soerjadi (20 april)

Startdatum Tijd Locatie Tickets
19 apr 2019 09.30 - 18.30 VRIJDAG, Sint Jansstraat 7, Groningen
KOOP KAARTEN
20 apr 2019 09.30 - 17.00 VRIJDAG, Sint Jansstraat 7, Groningen
KOOP KAARTEN

Beide dagen worden afgesloten met een gratis slotconcert om 17.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via groningerpianofestival@gmail.com.

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 april vindt het Groninger Pianofestival plaats. Zoals ieder jaar is het festival verspreid over twee dagen. Echter hebben beide dagen nu een apart karakter om het festival voor nog meer enthousiaste pianisten toegankelijk te maken. Voor elke dag kun je je apart aanmelden.

Vrijdag 19 april

Heb jij pianoles volgens de Suzukimethode? Doe mee aan het Groninger Pianofestival! Pianisten uit het hele land zijn uitgenodigd voor een dag vol workshops, individuele lessen, groepslessen en een slotconcert. Bekijk het programma van 19 april op muziek-atelier.nl/pianofestival en meld je daar aan. Deze dag kost 55 euro inclusief lunch, met een gezinskorting van 15 euro. Cursisten bij VRIJDAG krijgen 10 euro korting op deelname.

Zaterdag 20 april

Ben jij tussen de 5 en 18 jaar en speel je piano? Doe mee met het Piamore Pianoconcours! Pianoleerlingen van elk niveau laten muziek van hun keuze horen aan een deskundige jury. Het is geen wedstrijd, maar je maakt wel kans op een prijs uit handen van Wibi Soerjadi! Daarnaast zijn er workshops en is er een pianowerkplaats. De dag wordt afgesloten met een slotconcert van de finalisten.

Bekijk het programma van 20 april op piamore.nl/pianofestival en meld je daar aan. Deze dag kost 35 euro. Vrienden van Piamore en cursisten bij VRIJDAG krijgen 10 euro korting.

Groninger Pianofestival

Het Groninger Pianofestival wordt georganiseerd door Stichting Muziek-Atelier, Stichting Piamore, docenten van het Prins Claus Conservatorium en VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen.

Heb je een vraag?

Verplicht veld