Groninger Pianofestival
Meld je aan

Groninger Pianofestival

Voor pianisten van 18 jaar en jonger

Pianisten uit het hele land komen op zaterdag 9 en zondag 10 oktober naar Groningen voor individuele lessen en groepslessen, ensemblelessen, workshops en masterclasses. Speel jij ook piano en ben je 18 jaar of jonger? Meld je dan aan voor het Groninger Pianofestival! Het festival vindt op twee dagen plaats en voor iedere dag dien je je apart aan te melden.

Startdatum Tijd Locatie Tickets
09 okt 2021 12.00 - 17.00 Sint Jansstraat 7, Groningen
TICKETS
10 okt 2021 12.00 - 17.00 Sint Jansstraat 7, Groningen
TICKETS

Kijk voor meer informatie en tickets alvast op muziek-atelier.nl/pianofestival

Programma

Tijdens de eerste dag van het pianofestival staat het festival in het teken van de Suzukimethode. Iedereen die volgens deze methode les heeft, kan meedoen aan allerlei workshops, individuele lessen, groepslessen en een masterclass achthandig pianospel voor vergevorderde leerlingen. In overleg zijn ook niet-Suzuki pianoleerlingen welkom. Ouders en publiek kijken mee via de livestream.

Op de tweede dag laten pianoleerlingen van elk niveau muziek van hun keuze horen aan een deskundige jury tijdens het Piamore Pianoconcours. Het is geen wedstrijd, maar de deelnemers spelen wel mee in een film waarin alle onderdelen van beide dagen worden samengevoegd tot één grote compositie! Daarnaast zijn er workshops, ensemblelessen en eventueel een masterclass voor achthandig pianospel. Ouders en publiek kijken wederom mee via de livestream.

Mogelijk gemaakt door

Het Groninger Pianofestival wordt georganiseerd door Stichting Muziek-Atelier in samenwerking met Stichting Piamore, docenten van het Prins Claus Conservatorium en VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen.

Deel deze pagina

Heb je een vraag?

Verplicht veld