Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

Het Houten Huis x VRIJDAG

Route Beleven

Voorstelling 22 maart én 22 april, 13.00 uur

Je ticket is incl. toegang voor de voorstelling op zondag 22 april om 13.00 uur.

Datum Tijd Dag Locatie Prijs  
22 mrt. 2023 16:00 - 17:30 Woensdag Grand Theatre, Grote Markt 35 € 13,00 Tickets

VRIJDAG gaat een unieke samenwerking aan met muziektheatergezelschap Het Houten Huis. Hun nieuwste voorstelling Als het anders loopt speelt momenteel in de theaters. De cursisten van de Route Beleven 10-12 jaar mochten bij hun repetities kijken, kregen een workshop van de acteurs en gaan op 22 april hún versie spelen in het echte decor van Het Houten Huis in de Kunstwerf.

Duo-ticket

Met dit ticket verkrijg je toegang tot beide voorstellingen, zowel op 22 maart als 22 april. Voor de cursisten is een plekje gereserveerd om naar de voorstelling op 22 maart te gaan kijken, zij hoeven dus geen ticket te kopen. Ouders, familie en verzorgers dienen wel een ticket te bestellen.

  • 22 maart, 16.00 uur: Voorstelling Het Houten Huis, Grand Theatre (Grote Markt 35)
  • 22 april, 13.00 uur: Voorstelling Route Beleven, de Kunstwerf (Bloemsingel 10c)

Let op: De voorstelling van zondag 22 april speelt op 3 verschillende tijdstippen. Je kunt ook een ticket bestellen voor de voorstelling van 15.00 uur of 17.00 uur.

Als het anders loopt

Als het anders loopt is muziektheater vol beeldende poëzie en dans. De voorstelling gaat over een wachtkamer waar niemand wil zijn, waar de muren bewegen en mensen wankelen en toch overeind blijven. Een gevoelig onderwerp, een bewegend decor, livemuziek en een minimum aan woorden vormen. Acteurs en dansers met en zonder een beperking verbeelden een wereld vol tegenslag en kracht.

Wil je alleen de voorstelling op 22 april zien? Na 22 maart komt de verkoop voor alleen die datum online. Houd daarvoor de agenda in de gaten.