Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

How to cheat on your husband

Te gast

Stand up comedy in English

Datum Tijd Dag Locatie Prijs  
3 dec. 2023 17:00 - 18:20 Zondag VRIJDAG Prinsentheater, Noorderbuitensingel 11 Online €10,- / Aan de deur €20,- Tickets
3 dec. 2023 19:00 - 20:20 Zondag VRIJDAG Prinsentheater, Noorderbuitensingel 11 Online €10,- / Aan de deur €20,- Tickets

-Een gids voor liefde voor bedriegers- Donkere en vuile grappen over seks, liefde en bedrog. Uitverkocht in meer dan 40 steden over 17 landen! Single, getrouwd, gescheiden, in een relatie of gewoon in de war, je bent van harte welkom om te show te komen bekijken!

Als je zou besluiten je man te bedriegen, hoe zou u dat dan doen? Waar zou je beginnen? En hoe kom je erachter of hij jou ook bedriegt?

Luana Matei is een anti-cupido cabaretier die je aan het lachen zal maken EN je relatie zal heroverwegen. Maar wees voorbereid: Luana's droom is om minstens één breuk te veroorzaken onder stellen die naar haar show komen kijken. Luana wordt wel 'een essentiële stem voor de toekomst van de internationale stand up comedy' genoemd. Kom naar een avond vol originele stand up comedy, met grappen over huwelijk, echtscheiding, therapie, de dood en kom samen lachen!