Crowdfunding.jpg

Kickoff Crowdfunding

Voordekunst, Kunstraad Groningen, provincie Groningen en VRIJDAG

Startdatum Tijd Locatie Tickets
10 dec 2019 11.00 - 12.30 VRIJDAG, Sint Jansstraat 7, Groningen
TICKETS

Denk je na over het financieren van een creatief project via crowdfunding? Op 10 december organiseren Voordekunst, Kunstraad Groningen, provincie Groningen en VRIJDAG een gratis workshop. Zet samen met Voordekunst de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne.

Voor wie is het bedoeld?

Iedereen uit de provincie Groningen die nadenkt om een crowdfundingcampagne te starten voor een creatief project. De Provincie Groningen draagt tot 25% aan het doelbedrag van Groningse projecten. Deze kickoff is samen met hen georganiseerd. Voordekunst is slechts enkele keren per jaar in Groningen te vinden, dus grijp je kans! De Kickoff vindt dit keer bovendien plaats op een prachtige locatie: in onze locatie aan de Sint Jansstraat 7.

Wat gaan we doen?

Tijdens de Kickoff Crowdfunding krijg je persoonlijke begeleiding bij het opstarten van het project, om jouw campagne met een voorsprong te beginnen. Verder krijg je alle tips, kijken we naar best practices en gaan we samen werken aan de opzet van jouw eigen crowdfundingproject. Binnen anderhalf uur weet je precies wat je te doen staat en kun je van start met het voorbereiden van je campagne!

Dus: kom je uit Groningen en denk je er over om crowdfunding in te zetten voor de financiering van jouw creatieve, culturele of erfgoed-project? Meld je dan nu gratis aan voor de Kickoff Crowdfunding!

Heb je een vraag?

Verplicht veld