Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

VRIJDAG Kort

Eéndaagse workshops beeldende kunst

Datum Tijd Locatie Tickets
16 okt. 2022 10:00 - 15:30 VRIJDAG (Walstraat 34, Groningen) Tickets
06 nov. 2022 10:00 - 15:30 VRIJDAG (Walstraat 34, Groningen) Tickets
27 nov. 2022 10:00 - 15:30 VRIJDAG (Walstraat 34, Groningen) Tickets

Op 16 oktober, 6 november en 27 november is zondag even niet meer de saaiste dag van de week, want dan kun je je een hele dag onderdompelen in creatieve workshops bij VRIJDAG. Past een wekelijkse cursusavond jou niet? Wil je een keer sfeer komen proeven? Of zoek je juist verdieping in een specifieke techniek bij textiel of keramiek? Dan zijn onze eendaagse workshops ideaal voor jou! Kijk voor de workshops per dag verderop op deze pagina.

Workshops

VRIJDAG Kort is een serie korte en intensieve workshops onder begeleiding van kunstenaar-docenten. Leer bijvoorbeeld de fijne kneepjes van portretfotografie én hoe je daar flitsers bij gebruikt of ontdek hoe je kunt schilderen zonder kwast. De workshops zijn voor jong en oud. Iedereen kan meedoen, ook als je geen ervaring hebt. Dus geef jezelf op of kom samen met een vriend of vriendin en ontdek hoe leuk het is om kunst te maken!

Ben je student? Met de kortingscode STUDENT krijg je 10% korting bij het bestellen van je ticket(s). Kijk hier voor de voorwaarden.

16 oktober

6 november

27 november

Een workshop cadeau geven? Bestel 2 tickets en verras je vriend of vriendin!