Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

Lang & Gelukkig

VRIJDAG in de Buurt

Wijktheatergroep Goed Begin

Gratis voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar met de actiecode VRIJKAART.

Datum Tijd Locatie Tickets
Vr 2 dec. 2022 20:00 - 22:30 VRIJDAG Prinsentheater (Noorderbuitensingel 11, Groningen) Tickets
Za 3 dec. 2022 20:00 - 22:30 VRIJDAG Prinsentheater (Noorderbuitensingel 11, Groningen) Tickets
Zo 4 dec. 2022 15:00 - 17:30 VRIJDAG Prinsentheater (Noorderbuitensingel 11, Groningen) Tickets

Mevrouw Fee woont met veel plezier in rusthuis het Gouden Uur. Al is ze wat in de war en een beetje vergeetachtig. Er zijn vriendelijke mensen om haar heen en ze heeft haar sprookjesboek waar ze nog dagelijks in leeft, eh leest. Zoveel verhalen waar ze makkelijk in kan verdwalen… en het publiek dwaalt met haar mee, het sprookjesbos in. Waar wolven wonen, hele kleine mannetjes, nieuwsgierige meisjes, en ontzettend gemene stiefloeders.

Lang en Gelukkig is een vrolijke voorstelling waarin sprookjes dwars door elkaar heen lopen en uiteindelijk samenkomen op het bal van de prins. De voorstelling wordt gespeeld door bewoners uit de Korrewegwijk. Als wijktheatergroep vallen zij onder de hoede van VRIJDAG in de Buurt.

Lang en Gelukkig duurt 2,5 uur inclusief pauze en is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 8 jaar. De voorstelling op 2 december is een try-out. Kinderen en jongeren t/m 18 jaar kunnen een gratis ticket bestellen met de actiecode VRIJKAART. Vergeet in dat geval niet om een bewijs van je leeftijd mee te nemen naar de voorstelling, zoals je identiteitskaart.

  • Regie: Philippien Bos
  • Regieassistent: Lies van der Kam
  • Kostuums: Elvera van Bentum
  • Decorbouw: Paul Kee, Anton Stempher, Eelke de Boer
  • Decorschilderingen o.l.v. Hanneke Andringa
  • Choreografie: Marten Boonstra
  • Grime: Mirjam Mulder
  • Spel: Lucas van der Kam (Paris), Lies van der Kam (stiefmoeder en wolf), Lizelot Huizing (o.a. jagervrouw 1 en lakei Kees), Gonny Weemhof (Fee), Jeroen Eefting (Knoop), Sarah Dahloui (Assepoester), Anton Stempher (Hilton en Willy), Michiel van der Horst (Prins), C’Rienke Antuma (Baron en Koningin), Elize Reinink (Roodkapje), Whitney Burghgraef (jagervrouw 2 en lakei Arnold), Eelke de Boer (o.a. Kleinduimpje), Anne Vlieg (verpleging, huwbare dame, lakei), Maud Grooters (gastvrouw)

Met dank aan VRIJDAG in de Buurt, het Cortinghhuis, Edanz en het VRIJDAG Prinsentheater.