Massa - Lucy Wobma3.jpg

Lucy Wobma - Massa (Try out)

Een geschiedenis over elite en massa in 4½ outfits

Startdatum Tijd Locatie Tickets
07 dec 2019 20:00 - 22:00 Noorderbuitensingel 11
TICKETS

Heb jij een familiestamboom die eeuwen terug gaat? En heb je oude schilderijen met daarop je verre voorouders aan de muur hangen? Zo niet, dan is de kans groot dat je bij de massa hoort, bij de 99%. In deze theaterlezing laat Lucy Wobma zien hoe de betoverende beelden van de wereld van de rijken eeuwenlang zijn opgebouwd en hoe het leven van het volk, de massa, er uit zag. Dit doet ze met sketches, muziek en in verschillende outfits die elk een tijdperk vertegenwoordigen, zoals de 'Peaky Blinders'-tijd, eind 19e eeuw. De jaren 80 (20e eeuw) mogen natuurlijk ook niet ontbreken.
Op dit moment kent de wereld grote problemen. Wereldwijd begint de massa in beweging te komen. Deze voorstelling staat middenin deze actualiteit en presenteert een andere kijk op de massamens: geen middelmaat maar een grote groep die een verhaal van mythische proporties aan het bouwen is!

De theaterlezing is gebaseerd op het essay 'Wij zijn de Massa!: Hoera voor de massamens', geschreven door Lucy Wobma en te koop bij Bol

En in het Engels: 'We are the Masses! A Celebration of Everyday People' bij Amazon

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld