vrijdag-meezingcafe-Knelis-025-9874.jpg

Meezingcafé Korrewegwijk

VRIJDAG in de Buurt

Startdatum Tijd Locatie Tickets
15 nov 2019 19.30 - 20.45 Hamrikheem, Soendastraat 180, Groningen

Elke maand presenteert VRIJDAG in de Buurt een Meezingcafé in de Korrewegwijk. Jong en oud komt tussen 19:30 en 20:45 uur samen in de Hamrikheem (Soendastraat 180) om in ongedwongen sfeer te zingen, van smartlap tot Rolling Stones.

Iedereen is welkom en de entree is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Het Meezingcafé wordt georganiseerd door Magda Rozenveld, cultuurcoach van VRIJDAG in de Buurt. Magda woont al 26 jaar in de Korrewegwijk en wil zich als organisator, aanjager en verbinder inzetten om cultuurparticipatie in haar wijk te bevorderen. Daarom gaat ze vanaf nu maandelijks een muzikale avond organiseren. Tijdens het Meezingcafé is er gitaar- en/of pianobegeleiding en worden de songteksten op een groot scherm geprojecteerd.

VRIJDAG in de Buurt

Met het programma VRIJDAG in de Buurt willen we cultuurparticipatie in de volle breedte ontsluiten voor alle bewoners van de wijken van Groningen. Vanzelfsprekend gebeurt daar al van alles op het gebied van cultuur in. Onze missie is het daarnaast om ook díe mensen te betrekken die in eerste instantie niet in aanraking komen met cultuur. Deze rol vullen we in nauwe samenwerking in met personen en partijen uit de wijk, zoals Magda.

Meer weten?

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld