Bladgoud - persbericht 20190928 - fotograaf Sylvia Thoma-Schipper P1000788- slider.JPG

Nazomeren met Bladgoud

Concert Koor Bladgoud

Startdatum Tijd Locatie Tickets
28 sep 2019 20.00 VRIJDAG Concertzaal, Sint Jansstraat 7

Het koor Bladgoud geeft zaterdagavond 28 september een concert om de zomer uit te luiden. Een zomer die voor het koor erg mooi begon met het winnen van het 62e muziekfestival eind mei op Schiermonnikoog. Ze hopen net als daar het publiek weer te raken met hun meeslepende uitvoeringen van nummers van bijvoorbeeld Kensington, Katzenjammer en Coldplay. Door de jury werd Bladgoud omschreven als speels en expressief, in staat om een nummer te brengen met voelbare emotie, zonder dat het ten koste gaat van de muzikale afwerking.
De achttien zangeressen en acht zangers van Bladgoud staan onder muzikale leiding van dirigent Hans Kaldeway, die tevens een deel van de vijf- en zesstemmige arrangementen gemaakt heeft. Een aantal nummers, van Kovacs, Judy Blank en Muse, is zelfs speciaal voor het koor gearrangeerd.

Datum: Zaterdag 28 september 2019, 20.00 uur Locatie: VRIJDAG, Sint Jansstraat 7 Groningen Entree: 10,- euro / 8,- euro voorverkoop via www.koorbladgoud.nl/tickets Kinderen t/m 12 jaar: 5,- euro / 4,- euro voorverkoop Kinderen t/m 4 jaar: gratis

Foto: Sylvia Thoma-Schipper 

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld