Bekijk hier een
impressie van
het Coronacafé

Online Meezingcafé: Kersteditie

Deelnemen via Zoom

Het online Meezingcafé is terug! De komende maanden zullen we elkaar nog niet veel in levende lijven treffen, laat staan dat we met elkaar samen kunnen zingen. Daarom organiseert VRIJDAG drie speciale online Meezingcafés, voor de gelegenheid omgedoopt tot Coronacafés. De data zijn: vrijdag 20 november, vrijdag 4 december en vrijdag 18 december. We beginnen om 16 uur en zingen door tot 17 uur. Deelname is uiteraard gratis.

Startdatum Tijd Locatie Tickets
18 dec 2020 16.00 - 17.00 uur Online via Zoom
TICKETS

De link naar Zoom wordt t.z.t. geplaatst op de pagina van het Meezingafé.

Drie nieuwe Coronacafés in november en december 2020

Het Coronacafé-recept blijft hetzelfde als dit voorjaar: muzikanten zingen gouwe ouwen en fijne meezingers, die je live kan meezingen via Zoom. Deelnemers horen elkaar niet, alleen de muzikanten, maar zien elkaar wel meezingen. Dat zorgt al voor veel plezier. En je hoort natuurlijk je eventuele huisgenoten! Je hoeft helemaal niet goed te kunnen zingen én iedereen is natuurlijk welkom. De teksten hoef je niet te onthouden: die komen tijdens de liedjes in Zoom te staan.

Toegang is gratis, deelnemen kun je via Zoom. De Zoomlink wordt t.z.t. geplaatst op de pagina van het Meezingafé en ook verspreid via onze social media-kanalen.

Organisator en host Isolde van Meerwijk: "Ook voor mij en mijn man, de pianist, waren de Coronacafés een gezellige verlichting van spannende tijden. Tijdens de komende donkere dagen kunnen we allemaal wel een opsteker gebruiken. Wat is daarvoor nu beter dan samen lekker zingen? Ik verheug me op drie nieuwe knusse cafés, waarin we toch allemaal even een beetje samen kunnen zijn. En het laatste café, op 18 december, krijgt een Kerstig tintje!"

Hulp met Zoom

We vinden het heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en de cafés online kan bezoeken. Daarom hebben we een instructiefilmpje gemaakt voor het installeren van het programma Zoom. Kom je hier niet uit of heb je nog vragen, bijvoorbeeld over online veiligheid, dan kun je contact opnemen met SeniorWeb: de eerste drie maanden is een lidmaatschap voor de PCHulp gratis.

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld