Bekijk hier een
impressie

Online Meezingcafé

Deelnemen via Zoom

Op vrijdag 16 april, 21 mei en 18 juni organiseert VRIJDAG opnieuw online Meezingcafés voor jong en oud. Tijdens het Meezingcafé zingen deelnemers live mee met muzikanten en andere Stadjers. Deelname is gratis en iedereen mag meedoen, ook als je niet kunt zingen!

Let op: het online Meezingcafé is van 19.30 tot 20.30 uur

Startdatum Tijd Locatie Tickets
16 apr 2021 19.30 - 20.30 Online via Zoom
21 mei 2021 19.30 - 20.30 Online via Zoom
18 jun 2021 19.30 - 20.30 Online via Zoom

Meezingcafé

Livemuziek, heerlijke evergreens en een hoop gezelligheid, dat zijn de muzikale ingrediënten van het online Meezingcafé. Meer dan tien succesvolle edities zorgden al voor een verlichting van eenzaamheid onder gezinnen, ouderen, studenten, koppels en alleenstaanden die door de coronacrisis minder sociale contacten hebben. En vanwege de grote belangstelling lanceert het huis van de amateurkunst wederom een reeks online Meezingcafés.

De muziek wordt verzorgd door Isolde van Meerwijk (zang) en Daan van Eijk (piano). En wie mee wil doen hoeft zelf niet te kunnen zingen. Deelnemers horen elkaar namelijk niet, alleen de muzikanten. Maar iedereen ziet elkaar wel én je hoort natuurlijk je eventuele huisgenoten. Dat zorgt voor veel plezier! Van tevoren aanmelden is niet nodig en de teksten komen tijdens de liedjes in Zoom te staan.

Hulp met Zoom

De online Meezingcafés worden georganiseerd via Zoom. Nog niet bekend met Zoom? Bekijk het instructiefilmpje voor het installeren van het programma. Kom je hier niet uit of heb je nog vragen, bijvoorbeeld over online veiligheid, dan kun je contact opnemen met SeniorWeb: de eerste drie maanden is een lidmaatschap voor de PCHulp gratis.

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld