Open Podium.jpg
open podium
47208803451_c2b786fa0f_k.jpg
open podium

Open Podium

Podiumkunstenaars van alle toonaarden treden op

Startdatum Tijd Locatie Tickets
18 dec 2020 20.00 VRIJDAG Prinsentheater, Noorderbuitensingel 11

Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Je hoeft geen ticket te kopen.

Elke drie maanden organiseert VRIJDAG een Open Podium om amateurkunstenaars uit stad en provincie een podium te bieden. Podiumkunstenaars van alle toonaarden treden op met acts en presentaties van maximaal tien minuten.

Denk aan een solo-presentatie, optreden met je band of toneelclub, een dansact of poëzievoordracht. We overleggen samen met jou wat mogelijk is in verband met de coronamaatregelen. De deuren openen om 20.00 uur en de entree is gratis. Kom kijken of doe zelf mee!

Zelf op de planken staan? 

Iedereen is welkom om zijn of haar kunsten te komen vertonen. Ben je zelf acteur, cabaretier, muzikant, danser, schrijver, dichter, rapper of performancekunstenaar? En wil je op de planken staan van een echt theater? Aanmelden is gratis en kan via openpodium@bijvrijdag.nl.

Doordat het publiek vooraf niet weet wat er komen gaat, is het voor iedereen een spannende avond. De microfoon en de spotlights gaan aan om 20.00 uur en onze presentator heet je welkom. Kom langs en laat je verrassen! Ook voor amateurkunstenaars geldt: grijp je kans, pak het podium en straal!

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld