Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Rinkel en Saar naar de onder­waterwereld (2+)

Te gast

Prikkelarme muzikale theatervoorstelling door Mizzemos

Datum Tijd Dag Locatie Prijs  
29 okt. 2023 15:00 - 15:35 Zondag VRIJDAG Prinsentheater (Noorderbuitensingel 11, Groningen) € 10,- Tickets

Rups Rinkel en lieveheersbeestje Saar gaan op avontuur! Vanuit de tuin komen ze door het magische belletje van Rinkel in een betoverende wereld onder water, waar ze van alles beleven en zeedieren ontmoeten, zoals een zeepaardje.

De prikkelarme voorstelling met handpoppen is interactief en afwisselend, aansluitend op de spanningsboog van kinderen vanaf 2 jaar. De voorstelling duurt ongeveer 35 minuten (geen pauze).

Kom je ook meegenieten van het verhaal en de liedjes?

Mizzemos Kinderliedjes

De voorstelling wordt gespeeld door Mizzemos, een koosnaampje van Maaike van der Haar. Haar vader noemde haar vroeger zo. Onder deze naam publiceert Maaike liedjes, (luister)verhalen en korte voorstellingen voor kinderen.

De liedjes en verhalen zijn geïnspireerd door het leven met en van haar kinderen en hun onuitputtelijke fantasie. Maaike vertaalt de belevingswereld van peuters en kleuters naar prikkelarme muziek, met oog en oor voor details. De liedjes gaan over alledaagse dingen, over emoties (die er allemaal mogen zijn), de natuur, en bevat elementen van natuurlijk ouderschap.

Maaike is moeder van Gijs (2016) en Joren (2018) en woont met haar man Werner en een gezellige dierenclub op een woonboerderij in Groningen.