Tekenfilm Zonder Beeld

Double Bill VRIJDAG + Het Houten Huis: twee voorstellingen op één middag

Twee voorstellingen op één middag: de één diende als inspiratie voor de ander.
Tekenfilm Zonder Beeld (Het Houten Huis) + Tekenfilm Zonder Beeld Junior (cursisten VRIJDAG)

45 jonge cursisten van 8 tot 12 jaar spelen hun eigen versie geïnspireerd op Tekenfilm Zonder Beeld van jeugdtheatergezelschap Het Houten Huis. Op één middag zie je beide voorstellingen!

Tekenfilm Zonder Beeld Junior

Welkom in het Rijk van de Oneindigheid. Als je hier bent, ben je weg. Of terug? Alles kan. In dit rijk zijn we samen of dubbel alleen. Dat mag je zelf bedenken want het is jouw hoofd. Treed binnen, volg het licht en lift mee op de sterrenstof. Dan beloven wij dat je altijd ergens terecht komt: in een tunnel een ruimte een hoekje of in het grote niets van ons eindeloze Rijk. Maar wat gebeurt er als wij er niet meer zijn?

De jonge theatercursisten van VRIJDAG bezochten Tekenfilm Zonder Beeld en maakten in 6 groepen met 6 theatermakers hun eigen versie. Erin Stel, Lianne Karel, Anniek Akkerman, Aike Vogelzang, Rozan Vergeer en Hannah de Vries maakten samen met de kinderen een scene op basis van het thema 'oneindigheid'. Deze losse scenes worden gemonteerd tot één nieuw geheel.

Hoe ziet deze theatermiddag er uit?

Je koopt één kaartje en ziet beiden voorstellingen; zowel de versie van Het Houten Huis (locatie Bloemsingel 10c) als die van VRIJDAG (locatie Noorderbuitensingel 11). Je wordt van je startlocatie begeleid naar de tweede locatie waar je voorstelling nr. 2 ziet. 
Let op! De voorstelling Tekenfilm Zonder Beeld van Het Houten Huis is voor 6+, voor jongere kinderen is de voorstelling niet geschikt. 

Heb je een vraag?

Verplicht veld