Vakantie inloop.jpg

Vakantie Vrije Inloop

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

Basisschoolleerlingen hoeven zich in de voorjaarsvakantie niet te vervelen! Kom gewoon een dagje, of misschien meerdere, naar de Vakantie Inloop bij VRIJDAG.

Startdatum Tijd Locatie Tickets
18 feb 2020 13.00-16.00 VRIJDAG, Walstraat 34
19 feb 2020 13.00-16.00 VRIJDAG, Walstraat 34
20 feb 2020 13.00-16.00 VRIJDAG, Walstraat 34

Tickets bestellen of aanmelden is niet nodig. Kom wel op tijd, want vol is vol.

Vakantie Inloop

Op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 februari van 13.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen tussen de 4 en 12 jaar kennismaken met theater, muziek en beeldende kunst. Elke dag gebeurt er iets anders met papier, bouwmaterialen, verf, muziek en/of theater. Je kunt iedere dag aan meerdere activiteiten meedoen!

In de voorjaarsvakantie gaan we aan de slag met het thema beestenboel. Welke beesten grommen er? Hoeveel pootjes heeft jouw favoriete beest? En wat doet het beest daarmee, misschien de boel op stelten zetten? Of bouwen ze (met veel kabaal) een hol of nestje? Aan het einde van elke middag presenteren we de beesten en hun boeltje. Ouders zijn hierbij welkom!

Gratis met Stadjerpas

De Vakantie Inloop kost in de voorjaarsvakantie €12 euro per dag. VRIJDAG werkt bij de Inloop doorgaans met een strippenkaart, maar in de vakantie biedt het huis van de amateurkunst meer activiteiten. Je kunt de strippenkaart dan wel gebruiken maar betaalt bij. Met een Stadjerspas is deelname gratis. Je kunt ter plekke met pin of contant betalen en aanmelden of reserveren is niet nodig.

VRIJDAG houdt normaal gesproken elke woensdagmiddag Vrije Inloop en biedt altijd drie verschillende activiteiten aan: twee beeldende activiteiten en de ene week een muziek- en de andere week een theateractiviteit. Kijk voor meer informatie op bijvrijdag.nl/vrije-inloop.

Heb je een vraag?

Verplicht veld