Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

VRIJDAG Midzomerfestival

gratis live muziek, workshops, zelf muziek maken en instrumenten ontdekken

Datum Tijd Dag Locatie Prijs
24 jun. 2023 13:00 - 18:00 Zaterdag Sint Jansstraat 7, hele gebouw gratis

Ben je muzikant, wil je muzikant worden of ben je gewoon nieuwgierig wat er allemaal achter de deuren van VRIJDAG gebeurt? Kom naar het feestelijke en gratis VRIJDAG Midzomerfestival. Met deze muzikale goodbye party nemen we tijdelijk afscheid van ons gebouw aan de Sint Jansstraat 7. Op deze locatie wordt een nieuw pand gebouwd waar in de toekomst alle muziekmakers, theatermakers en beeldende kunstmakers één geweldig, nieuw gebouw krijgen.

Een muzikale middag en avond
Geniet van live muziek, doe mee met de workshops, bekijk historische beelden, praat mee in de podcast, bezoek een speciale performance, zing uit volle borst met het Meezingcafé en eet een ijsje onder de ginkgo in de binnentuin. Vele VRIJDAG ensembles, koren, bandjes, docenten en cursisten shinen op de verschillende podia. De dag wordt afgesloten met trillende beats waarop gedanst mag worden.

Ode aan de Concertzaal

VRIJDAG heeft een prachtige concertzaal waar we afscheid van moeten nemen. Zangeres en zangdocent Renske de Boer maakt een speciale performance als ode aan deze mooie zaal en alle mooie muziekervaringen die menigeen hier gehad heeft.

Kinderconcert - A Few Moments Later (16.00 uur)

De kinderen en jongeren van Muziek Talent nemen je graag mee in een muzikale reis door de tijd. Deze muzikale duizendpoten hebben zelf een programma bedacht die bezoekers van de prehistorie naar de middeleeuwen voert en je naar de hippietijd brengt. Het kinderconcertje is tijdens het Midzomerfestival helemaal gratis en geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar.