Banner.jpg

Ben je mindervalide? Per voorstelling is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt contact opnemen met Sita Feddema over beschikbaarheid en toegankelijkheid - 050 3051454

De zaallichten doven, het bioscoopscherm licht op en de muziek zwelt aan. Film is onlosmakelijk verbonden met muziek. Het zijn niet alleen de beelden die films zo indrukwekkend maken. De filmmuziek is minstens zo belangrijk. 

Op zondag 23 juni spelen muzikanten van VRIJDAG samen bekende filmmelodieën. Denk bijvoorbeeld aan Hakuna Matata uit The Lion King, de klassiekers uit Star Wars of aan de bekende James Bond songs.

VRIJDAG presenteert filmmuziek wordt gehouden in het Grand Theatre van Groningen, een theater dat ooit als bioscoop gebouwd is. Een passende plek voor een dag vol filmmuziek. Kom je ook?

Orkestproject

De verschillende koren, orkesten en bands uit het orkestproject nemen je mee op een muzikale reis. Op 23 juni spelen ze de mooiste muzikale composities. Laat je meevoeren naar de jaren ’70 met Hit The Road Jack, zing mee met hits van Abba en laat je ontroeren door de mooie songs uit de Lion King.

Het concert van het orkestproject is te zien op twee verschillende tijdstippen. Om 14:30 uur en 16:30 uur

Starring: JOG Junior, JOG, Koren 5-12 jaar, Koren 12+

Ensembles, koren en bands

Eerder op de dag zijn er twee concerten door muzikanten, ensembles en bands van VRIJDAG. Klik hier om voor deze concerten kaarten te kopen.

 

Deel deze pagina

VRIJDAG presenteert filmmuziek maakt deel uit van de Grand Theatre Amateurweek 2019. Van 17 tot en met 23 juni zet Grand Theatre een week lang Groninger amateurkunstenaars in de schijnwerpers. Bekijk de rest van het programma via grandtheatregroningen.nl.

Heb je een vraag?

Verplicht veld