Banner.jpg

VRIJDAG presenteert filmmuziek: orkestproject

in het Grand Theatre

Startdatum Tijd Locatie Tickets
23 jun 2019 14:30 - 15:30 Grand Theatre, Grote Markt 35
TICKETS
23 jun 2019 16:30 - 17:30 Grand Theatre, Grote Markt 35
TICKETS

Ben je mindervalide? Per voorstelling is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt contact opnemen met Sita Feddema over beschikbaarheid en toegankelijkheid - 050 3051454

De zaallichten doven, het bioscoopscherm licht op en de muziek zwelt aan. Film is onlosmakelijk verbonden met muziek. Het zijn niet alleen de beelden die films zo indrukwekkend maken. De filmmuziek is minstens zo belangrijk. 

Op zondag 23 juni spelen muzikanten van VRIJDAG samen bekende filmmelodieën. Denk bijvoorbeeld aan de soundtrack van Amélie, de klassiekers uit Star Wars, of aan de bekende James Bond songs.

VRIJDAG presenteert filmmuziek wordt gehouden in het Grand Theatre van Groningen, een theater dat ooit als bioscoop gebouwd is. Een passende plek voor een dag vol filmmuziek. Kom je ook?

Orkestproject

De verschillende koren, orkesten en bands uit het orkestproject nemen je mee op een muzikale reis. Op 23 juni spelen ze de mooiste muzikale composities. Laat je meevoeren naar de jaren ’70 met Hit The Road Jack, zing mee met hits van Abba en laat je ontroeren door de mooie songs uit de Lion King.

Het concert van het orkestproject is te zien op twee verschillende tijdstippen. Om 14:30 uur en 16:30 uur

Starring: JOG junior, JOG, Big band, koren onder leiding van Anne-lie Persson, Jong van hart, Wereldvrouwenkoor, 050+ koor en nog vele anderen.

Ensembles, koren en bands

Eerder op de dag zijn er twee concerten door muzikanten, ensembles en bands van VRIJDAG. Klik hier om voor deze concerten kaarten te kopen.

 

Deel deze pagina

Heb je les bij VRIJDAG en wil je ook meedoen aan een orkest of ensemble? Geef je op via dit online formulier.

Heb je een vraag?

Verplicht veld