Banner.jpg

Ben je mindervalide? Per voorstelling is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt contact opnemen met Sita Feddema over beschikbaarheid en toegankelijkheid via 050 3051454

De zaallichten doven, het bioscoopscherm licht op en de muziek zwelt aan. Film is onlosmakelijk verbonden met muziek. Het zijn niet alleen de beelden die films zo indrukwekkend maken. De filmmuziek is minstens zo belangrijk. 

Op zondag 23 juni spelen muzikanten van VRIJDAG samen bekende filmmelodieën. Denk bijvoorbeeld aan de soundtrack van Amélie, de klassiekers uit Star Wars, of aan de bekende James Bond songs.

VRIJDAG presenteert filmmuziek wordt gehouden in het Grand Theatre van Groningen, een theater dat ooit als bioscoop gebouwd is. Een passende plek voor een dag vol filmmuziek. Kom je ook?

Programma

Verschillende ensembles, bandjes en muzikanten van VRIJDAG spelen bekende en aansprekende filmmuziek. 

11.30 uur tot 13.30 uur (met pauze)*

Starring: 6 o’clock pop, Lifft, Saxtastics, Klarinetensemble, Muziek Instap & Overstap, Puzzle Cloud, Barokensemble Woldring & Woldring, Street Drums, Blue|Yellow, Gitaarensemble, VRIJDAG Popkoor, Mind Fuji en Wanderoo

* De concerten van 11.00 en 12:30 uur zijn samengevoegd tot 1 groot concert met pauze.  

Orkestproject

Het concert van het orkestproject is te zien op twee verschillende tijdstippen. Om 14:30 uur en 16:30 uur. 

Starring: JOG Junior, JOG, Big Band, Koren 5-12 jaar, Koren 12+

Klik hier om kaarten te kopen voor het orkestproject.

VRIJDAG presenteert filmmuziek maakt deel uit van de Grand Theatre Amateurweek 2019. Van 17 tot en met 23 juni zet Grand Theatre een week lang Groninger amateurkunstenaars in de schijnwerpers. Bekijk de rest van het programma via grandtheatregroningen.nl.

Heb je een vraag?

Verplicht veld