Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

Vrije inloop (herfstvakantie)

4 - 12 jaar

Muziek, theater en beeldende kunst voor kinderen

Datum Tijd Locatie Tickets
18 okt. 2022 13:00 - 16:00 VRIJDAG (Walstraat 34, Groningen) Tickets
19 okt. 2022 13:00 - 16:00 VRIJDAG (Walstraat 34, Groningen) Tickets
20 okt. 2022 13:00 - 16:00 VRIJDAG (Walstraat 34, Groningen) Tickets

Tijdens de Vrije Inloop in de herfstvakantie gaan kinderen, musici, theatermakers en kunstenaars creatief aan de slag in de ateliers van VRIJDAG aan de Walstraat 34. Kinderen kunnen deze week één middag meedoen of meerdere middagen langskomen. Elke middag is er een andere groep, zijn er andere docenten en andere workshops waar je uit kunt kiezen!

Vrije Inloop

Elke middag begint met een korte introductie van de vier activiteiten van de dag. Je kiest ter plekke wat je wil doen. Halverwege pauzeren we gezamenlijk met drinken en fruit, daarna kun je kiezen voor een van de andere activiteiten. Om 15.30 uur presenteren alle kinderen aan elkaar en de aanwezige ouders wat ze gemaakt hebben. Kom je voor de eerste keer en vind je het echt heel spannend? Zeg dat dan even tegen ons, of bel van tevoren. We helpen je mee!

Aanmelden

Je kunt vooraf een ticket kopen voor de Vrije Inloop, dan ben je verzekerd van deelname. Aan de deur worden de laatste tickets verkocht. Voor kinderen met een Stadjerspas kost de middag slechts € 0,50. Je moet bij je reservering de actiecode STADJERSPAS invoeren voor een kortingskaart. Bij binnenkomst wordt de Stadjerspas van je kind gescand.