Panda van Proosdij.jpg

Je kunt je ticket bestellen tot zaterdag 4 april 17.00 uur.

Het webinar is gratis voor dirigenten die zich reeds hebben aangemeld voor de Dirigentendag. Had je je niet aangemeld voor de Dirigentendag, maar wil je wel met het webinar meedoen? Dat kan! Koop een ticket en je bent erbij.

Webinar

Speciaal voor degenen die zich hadden ingeschreven voor de Dirigentendag geeft Panda van Proosdij een webinar Voice & Physique. In dit webinar ervaar je als dirigent ''aan den lijve'' hoe lichaam en beweging ingezet kunnen worden voor een beter klankresultaat bij je koor.

Naast het creëren van een gezonde basishouding bevat deze methode oefeningen die het niveau van energie, concentratie en focus verhogen. Je krijgt oefeningen die je in kunt zetten bij je koor. Het webinar biedt handvaten voor zowel dirigenten van klassieke koren als dirigenten van lichte muziek koren.

Ook laat Panda je zien hoe je met haar les online om kunt gaan met jouw eigen koor(zangers). Wellicht heb je zelf al het een en ander ontdekt over het online werken. Panda laat zien hoe zij hiermee omgaat en geeft je tips.

Tip: trek makkelijk zittende kleding aan.

Tijden

  • 10.15-10.30 uur: Binnenkomen via Zoom
  • 10.30-11.15 uur: Aanvang webinar
Voor degene die een ticket hadden gekocht voor de Dirigentendag is het webinar gratis. Ben jij niet in het bezit van zo’n ticket, maar wil je wel meedoen met het webinar van Panda? Dat kan! Tot zaterdag 4 april 17.00 uur kun je een ticket kopen.

Dirigentendag

Deze workshop was oorspronkelijk onderdeel van de Dirigentendag op 5 april. De Dirigentendag is een dag voor ontmoeting, inspiratie, uitwisselen van ervaringen, tips & ideeën krijgen en het volgen van inspirerende workshops. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is de Dirigentendag tot nader order uitgesteld.

Heb je reeds aangemeld voor de Dirigentendag? Je ticket blijft geldig en we plannen op een later moment de ontmoetingsdag opnieuw in.

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld