Workshop geluidstechniek vervolg 17 november 2019 VRIJDAG.jpg

Deze workshop zit vol. Je kunt je alvast aanmelden voor de wachtlijst. Dan hoor je van ons wanneer we weer een nieuwe workshop organiseren.

Wil jij leren werken met een professionele geluidsinstallatie? Dan is dit je kans! In samenwerking met VRIJDAG Advies verzorgt AE audio productions een workshop geluidstechniek voor gevorderde (amateur) geluidstechnici.

Wat is het?

De cursusdag is van 11.00 tot 16.00 uur en wordt gegeven in de concertzaal van VRIJDAG (Sint Jansstraat 7 Groningen). We gaan deze dag beginnen met een korte opfrissing van de theorie. Daarna bouwen we een uitgebreide geluidsinstallatie op met meerdere speakers en monitoren. Dit keer werken we met een digitale 24 kanaals mengtafel; de Allen & Heath QU-24. Alle functies zijn ook op afstand bedienbaar via de iPad. We gaan samen kijken naar de verschillen tussen het werken met analoge en digitale mixers. Verder gaan we oefenen met eq, effecten en delayen van speakers, aansturen van monitoren en nog veel meer. Ook gaan we uitgebreider in op het oplossen van rondzingende microfoons. Er wordt gebruik gemaakt van een 24 sporen live-opname.

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil leren werken met een geluidsinstallatie. Ben jij technicus van een koor, kerk of theatergezelschap? Speel je in een band, of ben je muziekdocent? Dan is deze workshop iets voor jou. Een bepaalde basiskennis gewenst. Je hebt bij voorkeur de beginnersworkshop gevolgd, of hebt al ervaring met het bedienen van geluidsinstallaties.

Docent

De workshop wordt gegeven door technicus Arnoud van der Laan. Hij verzorgt geluidstechniek voor koren, orkesten, bands en theatervoorstellingen. Ook is hij gastdocent aan het conservatorium in Haarlem.

Wanneer en waar?

De workshop is gepland op zondag 17 november in de concertzaal van VRIJDAG (Sint Jansstraat, 7 Groningen). 11.00 tot 16.00 uur. Tussen de middag is er een korte pauze (breng je eigen lunch mee).

Kosten en aanmelden

De cursusdag kost  € 70. Er kunnen maximaal 10 mensen mee doen, dus wees er snel bij.

Voor meer info kun je contact opnemen met AE audio productions, Arnoud van der Laan op telefoonnummer (0598) 634616, info@ae-audio.nl

Let op: Er is geen restitutie mogelijk als je na opgave je deelname annuleert, dus opgeven = meedoen. Mocht de workshop niet doorgaan dan ontvang je daarvan z.s.m. bericht en worden de betaalde kosten uiteraard terug gestort.

Wil je meer weten over het bedienen van geluidsapparatuur? Dit is je kans!

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld