Workshop geluidstechniek voor beginners zaterdag 12 oktober 2019 VRIJDAG concertzaal.jpg

Deze workshop zit vol. Je kunt je alvast aanmelden voor de wachtlijst. Dan hoor je van ons wanneer we weer een nieuwe workshop organiseren.

Wil je meer weten over het bedienen van geluidsapparatuur? Dit is je kans! VRIJDAG Advies organiseert in samenwerking met AE audio productions op 12 oktober een workshop over het werken met geluidsinstallaties voor beginners. De workshop kost € 25,- per persoon. Dit is inclusief het cursusboekje.

Wat is het

De workshop duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Je komt tijdens deze dag van alles te weten over het bedienen van de mixer, verschillende microfoontypes, het werken met monitoren en nog veel meer. De dag begint met een Powerpoint-presentatie met een duidelijke uitleg van de apparatuur en geluidsvoorbeelden. Een groot deel van de dag is echter ingeruimd voor de praktijk. We gaan samen een geluidsinstallatie opbouwen en zelf oefenen met het mixen van muziek, het oplossen van ‘rondzingende’ microfoons enz. Je krijgt een uitgebreid cursusboekje mee naar huis, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen. Deze cursus is door de deelnemers in de afgelopen jaren gemiddeld gewaardeerd met een 8,4 als ‘rapport’cijfer!

Voor wie

Voor iedereen die meer wil weten over het bedienen van een geluidsinstallatie. Het maakt daarbij niet uit of je in een band speelt, of bijvoorbeeld een koor of toneelstuk versterkt. Misschien ben je al actief als technicus, of wil je daar in de toekomst mee verder? Ook als je van plan bent om zelf apparatuur aan te schaffen, is de workshop een aanrader. Met de opgedane kennis kun je goed beoordelen welke apparatuur je nodig hebt. De workshop is gericht op beginners.

Docent

De workshop wordt gegeven door technicus Arnoud van der Laan. Hij heeft veel ervaring met het verzorgen van geluidstechniek voor koren, orkesten, bands en theatervoorstellingen. Ook is hij gastdocent aan het conservatorium in Haarlem.

Voor meer info kun je contact opnemen met AE audio productions, Arnoud van der Laan op telefoonnummer (0598) 634616, info@ae-audio.nl

Wil je meer weten over het bedienen van geluidsapparatuur? Dit is je kans!

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld