Lichttechniek 2.jpg Lichttechniek 4.jpg

In verband met het coronavirus covid-19 is deze activiteit tot nader order uitgesteld. We gaan op zoek naar een alternatieve datum. Meer weten? 👉 Lees verder...

Met mooi licht kun je een voorstelling, optreden of evenement naar een hoger niveau tillen. Maar hoe? Deze workshop is voor iedereen die meer over theaterlicht wil weten.

Onder leiding van een scenograaf ga je aan de slag. Je leert hoe je een lichtplan maakt, hoe je de lampen gebruikt die doorgaans in het theater te vinden zijn, hoe je kleur in kan zetten om een bepaald effect te bereiken en hoe een lichtcomputer werkt.

Ben jij muzikant of theatermaker? Na deze workshop beschik jij over een goede basis om helder te communiceren met en over licht.

Renske Vera de Kam

Workshopleider is Renske Vera de Kam. Renske is master in scenography met als specialisatie multimedia en licht. Ze is inmiddels al twintig jaar werkzaam in het theater als technicus, lichtontwerper, scenograaf en zelfstandig theatermaker/beeldend kunstenaar. Ze werkte o.a. voor festival Noorderzon, de Puddingfabriek, Jonge Harten Festival, Noord Nederlands Toneel en vele andere culturele evenementen en organisaties in de theatersector.

Maximaal 20 deelnemers, dus geef je snel op!

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld