Lichttechniek 1.jpg Lichttechniek 4.jpg

In verband met het coronavirus covid-19 is deze activiteit tot nader order uitgesteld. We gaan op zoek naar een alternatieve datum. Meer weten? 👉 Lees verder...

Regisseurs en artiesten lopen er regelmatig tegenaan: de technicus. Ze lijken soms in een andere wereld te leven met hun eigen taal. Precies daarom is deze workshop in het leven geroepen.

Hoe en wanneer lever ik de informatie aan over mijn optreden, zodat de techniek weet wat er moet gebeuren? Wat moeten zij weten om mijn wensen te kunnen realiseren? Met welke zaken kan ik van te voren al rekening houden? Vragen waar je regelmatig tegenaan loopt, worden deze dag behandeld.

Ben jij muzikant of theatermaker? Na deze workshop hoef jij niet meer zenuwachtig te zijn voor contact met een technicus, want jullie spreken uiteindelijk dezelfde taal.

Renske Vera de Kam

Workshopleider is Renske Vera de Kam. Renske is master in scenography met als specialisatie multimedia en licht. Ze is inmiddels al twintig jaar werkzaam in het theater als technicus, lichtontwerper, scenograaf en zelfstandig theatermaker/beeldend kunstenaar. Ze werkte o.a. voor festival Noorderzon, de Puddingfabriek, Jonge Harten Festival, Noord Nederlands Toneel en vele andere culturele evenementen en organisaties in de theatersector.

Maximaal 20 deelnemers, dus geef je snel op!

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld