Workshop Lichttechniek voor beginners

Met Renske de Kam

Wil jij beschikken over een goede basis om helder te communiceren met en over licht? Dit is je kans! Op zaterdag 19 maart organiseert het KultuurLoket in samenwerking met Renske de Kam de workshop ‘Hoe maak ik een lichtplan?’ voor beginners.

Heb je interesse in deze workshop? Mail naar leonie@kultuurloket.nl.
Over de workshop

Met mooi licht kun je een voorstelling, optreden of evenement naar een hoger niveau tillen. Maar hoe? Deze workshop is voor iedereen die meer over theaterlicht wil weten. Onder leiding van een scenograaf ga je aan de slag. Je leert hoe je een lichtplan maakt, hoe je de lampen gebruikt die doorgaans in het theater te vinden zijn, hoe je kleur in kan zetten om een bepaald effect te bereiken en hoe een lichtcomputer werkt. Na deze workshop beschik jij over een goede basis om helder te communiceren met en over licht.

De workshop is op zaterdag 19 maart van 11.00 tot 17.00 uur, kost €25,- per persoon en vindt plaats in het VRIJDAG Prinsentheater, waar voldoende ruimte is. Er wordt gewerkt in een kleine groep van maximaal 15 deelnemers. En er is desinfecterende handgel aanwezig. Voor meer info over de workshop kun je contact opnemen met Renske de Kam via 06-14180344 of renske.vera@gmail.com.

Renske de Kam

Renske is master in scenography met als specialisatie multimedia en licht. Ze is inmiddels al twintig jaar werkzaam in het theater als technicus, lichtontwerper, scenograaf en zelfstandig theatermaker/ beeldend kunstenaar. Ze werkte o.a. voor festival Noorderzon, de Puddingfabriek, Jonge Harten Festival, Noord Nederlands Toneel en vele andere culturele evenementen en organisaties in de theatersector.

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld