Basement huren
in Groningen

Basement

In de kelder van onze locatie Sint Jansstraat 7 bevindt zich de Basement. Hier vinden met name bandjes en singer-songwriters een knus podium met een kleine bar. Met een capaciteit van 50 mensen is deze ruimte zeer geschikt voor beginnende popartiesten en alternatieve bandjes. Wanneer je deze zaal huurt, ontvang je daarbij een ervaren technicus, professioneel licht en geluid, barbezetting en schoonmaak, een kleedkamer en promotie van de voorstelling via VRIJDAG. Neem voor aanvullende wensen contact met ons op.

  • Ervaren technicus
  • Professioneel licht en geluid
  • Barbezetting en schoonmaak
  • Promotie van de voorstelling via VRIJDAG

Tarieven en beschikbaarheid

De basement is beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag voor een cultureel tarief van € 80 excl. btw per dagdeel en een commercieel tarief van € 120 excl. btw per dagdeel. Voor amateurgezelschappen uit stad en provincie Groningen werken we met een cultureel tarief. Voor amateurgezelschappen buiten de provincie Groningen en commerciële organisaties rekenen we met een commercieel tarief.

De reden voor dit onderscheid is dat wij door de gemeente Groningen gesubsidieerd worden om een podium te zijn voor amateurkunstenaars uit stad en provincie. Groningen is de City of Talent en VRIJDAG ondersteunt dat talent graag door een podium te bieden.

Technische specificaties

Er is een Yamaha powermixer aanwezig.

Vragen over verhuur?

Stuur een e-mail met je verzoek en contactgegevens naar verhuur@bijvrijdag.nl

Heb je een vraag?

Verplicht veld