Musical.jpg
Cursus Musical 12-18 jaar op donderdag

Cursus Musical 12-18 jaar

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
04 feb 2021 17:20 - 19:20 donderdag Noorderbuitensingel 11 12 120,00

Mocht er een nieuwe lockdown komen als gevolg van het coronavirus covid-19, dan kun je voor de lessen die komen te vervallen restitutie aanvragen.

Zing je thuis de sterren van de hemel? Droom je weg bij het kijken naar een musicalshow? Zou je dat graag wíllen kunnen maar weet je niet hoe? Dan is deze cursus op donderdag iets voor jou!

Je maakt kennis met het genre musical. Je leert bekende musicalnummers zingen en stagen. Hoe breng je zo’n nummer op het podium met emoties, spel en beweging? Naast zingen is er veel aandacht voor acteren en dansen.

In deze cursus van 12 weken komen verschillende bekende musicalnummers voorbij. Er wordt niet afgesloten met één musical maar er is wel een mooie presentatie in de laatste les van de cursus onder leiding van Loes Nuijten (zang en spel) en Lianne Karel (dans en spel).

Heb je daarna de smaak te pakken? Dan kun je samen met hen overleggen wat een goede vervolgstap voor jou zou zijn.

Loes Nuijten

Docent Muziektheater & Programmeur Theater

Lesgeven bij VRIJDAG

Het leukst aan lesgeven vind ik om samen met leerlingen het onderzoek aan te gaan naar een mooie integratie van muziek en theater in een voorstelling. Ook laat ik ze graag kennis maken met talenten waar ze zichzelf nog niet bewust van zijn. Ik vind het ook leuk om mensen vormen van theater te laten zien die ze nog niet kennen. Na afloop ben ik het meest blij als ik mensen met lef en trots op het toneel zie staan.

Trots op!

Op mijn kleinkunstduo Loes en Die Kleine. Wij schrijven eigen liedjes en spelen hiermee op theaterfestivals en in theaters.

Favorieten

Graag luister ik naar Theo Nijland, Maarten van Roozendaal, Eefje de Visser en Charl Delemarre. Die teksten en melodieën: wauw! Voorstellingen van het RO theater vind ik erg goed en de choreografieën van Pina Bausch vind ik prachtig. Daarnaast kan ik ook Beyoncé met haar lekkere commerciële beats waarderen. En zo kan ik nog wel even doorgaan...

Opleiding

Muziektheater, Codarts Rotterdam

https://loesendiekleine.com/

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld