Edelsmeden (wachtlijst)

Wachtlijst edelsmeden

WACHTLIJST
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
13 sep 2021 00.00 - 00.00 zaterdag Walstraat 34 32

De cursussen edelsmeden bij VRIJDAG zijn snel uitverkocht. Wil je een cursus volgen, maar is er momenteel geen aanbod? Schrijf je dan in voor deze wachtlijst.

Zodra er plek is in een ochtend-, middag- of avondcursus benaderen we jou of je nog steeds wilt en kunt meedoen (de dag en tijd bovenaan deze pagina klopt dus niet). Uiteraard proberen we je te plaatsen op een moment dat jou uitkomt!

Ons cursusaanbod start twee keer per jaar: in september en februari, en er zijn altijd enkele open plekken. Wachttijden zijn dan ook sterk afhankelijk van openvallende plekken en flexibiliteit in dag en tijdstip.

Arthur Wolf

Cees Wolf

Peter Deelman

Sofie Stal

Franzis-Paula Maas

Arthur Wolf is edelsmid en heeft zijn eigen atelier in Groningen. Hij laat zijn cursisten graag ervaren wat een mooi ambacht edelsmeden is.

Meer weten over Arthur en de cursussen die hij geeft?

Cees Wolf is een echte ambachtelijke goud- en zilversmid. Na een opleiding aan de Vakschool in Schoonhoven, begon hij in 1970 zijn eigen atelier in Groningen.

Meer weten over Cees en de cursussen die hij geeft?

Edelsmid Peter Deelman geeft les op maat; per cursist kijkt hij hoe hij ze kan uitdagen en begeleiden bij wat ze kunnen en willen leren. Hij snapt dat mensen ook vooral komen voor hun plezier en ontspanning, dus vermoeit hij ze niet te veel met technische moeilijkheden.

Meer weten over Peter en de cursussen die hij geeft?

Edelsmid Sofie Stal probeert zo veel mogelijk origineel en vernieuwend te zijn in haar cursussen. Om te verwonderen, te verrassen en soms om te porren en uit te dagen. Ze ziet zichzelf als een faciliterend docent, die veel vrijheid geeft en ondersteunt waar nodig. Plezier staat voorop!

Meer weten over Sofie en de cursussen die zij geeft?

Edelsmid Franzis-Paula Maas helpt in haar lessen mensen op weg met het vormgeven van hun eigen fantasie. En intussen maakt ze haar cursisten enthousiast voor haar prachtige vak.

Meer weten over Franzis-Paula en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld