Edelsmeden - woensdagavond (tweewekelijks)

Edelsmeden (tweewekelijks)

UITVERKOCHT
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
03 mrt 2021 19:45 - 22:15 woensdag Walstraat 34 8 210,00

Mocht er een nieuwe lockdown komen als gevolg van het coronavirus covid-19, dan kun je voor de lessen die komen te vervallen restitutie aanvragen.

Wil jij je eigen sieraad maken? In deze cursus edelsmeden op woensdagavond leer je stapsgewijs sieraden en andere voorwerpen te maken. Edelsmeden is een bijzonder vak van ontwerpen, vormgeven, zagen, vijlen, solderen en polijsten. Decoratietechnieken als emailleren, etsen, ciseleren en stenen zetten passeren de revue.

Als beginner leer je ontwerpen en leer je de basistechnieken van het werken met onedel metaal. Na ongeveer zes weken kun je met zilver gaan werken. Ben je gevorderd, dan kun je direct met je eigen ontwerpen aan de slag. Er wordt gewerkt in een werkplaats waar beginners en gevorderden naast elkaar werken, en elkaar daarbij inspireren. Je wordt hierbij persoonlijk en op je eigen niveau begeleid.

Het lokaal heeft alle benodigde professionele apparatuur. Onedel basismateriaal is bij de prijs inbegrepen. Zilver en aanvullend materiaal wordt per gram afgerekend.

Liever op een ander moment?Kies je cursus!

Corona-maatregelen

Vanwege de maatregelen die we momenteel treffen om 1,5 meter afstand te kunnen houden, is het niet mogelijk om het reguliere aantal cursisten in het lokaal toe te laten. Wij bieden nu daarom kortere cursussen voor een kleine groep cursisten. Dit betekent wel dat wij genoodzaakt zijn de prijzen tijdelijk te verhogen, wat het verschil in cursusprijs verklaart.

Arthur Wolf

Docent Edelsmeden

"Zwijgen is zilver, spreken is goud!"

Lesgeven bij VRIJDAG

Het leukste aan lesgeven bij VRIJDAG vind ik contact met de mensen en laten ervaren wat voor een mooi ambacht het is.

Trots op!

Ik ben trots op de replica van de pedelstaf die ik heb vervaardigd voor de Rijksuniversiteit Groningen.

Favorieten

Mezelf!

Opleiding

Vakschool Schoonhoven

Meer

Ben werkzaam in mijn eigen zaak (Atelier Cees Wolf), squashen, wandelen met de hond en help mee met de voetbaltraining van mijn zoontje.

atelierceeswolf.nl

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld