Edelsmeden - woensdagmiddag (tweewekelijks)

Edelsmeden (tweewekelijks)

HOUD ME OP DE HOOGTE
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
03 mrt 2021 13:45 - 16:15 woensdag Walstraat 34 8 210,00

We weten nog niet wanneer we kunnen starten met deze cursus. Laat je gegevens achter en je krijgt (vrijblijvend) bericht zodra we weer starten.

Wil jij je eigen trouwring maken? In deze tweewekelijkse cursus edelsmeden op woensdagmiddag leer je stapsgewijs sieraden en andere voorwerpen te maken. Edelsmeden is een bijzonder vak van ontwerpen, vormgeven, zagen, vijlen, solderen en polijsten. Decoratietechnieken als emailleren, etsen, ciseleren en stenen zetten passeren de revue.

Als beginner leer je ontwerpen en leer je de basistechnieken van het werken met onedel metaal. Na ongeveer zes weken kun je met zilver gaan werken. Ben je gevorderd dan kan je direct met je eigen ontwerpen aan de slag. Beginners en gevorderden zitten samen in dezelfde groep en inspireren elkaar. Je wordt persoonlijk en op je eigen niveau begeleid.

Het lokaal heeft alle benodigde professionele apparatuur. Onedel basismateriaal is bij de prijs inbegrepen. Zilver en aanvullend materiaal wordt per gram afgerekend.

Liever op een ander moment?Kies hier je cursus!

Corona-maatregelen

Vanwege de maatregelen die we momenteel treffen om 1,5 meter afstand te kunnen houden, is het niet mogelijk om het reguliere aantal cursisten in het lokaal toe te laten. Wij bieden nu daarom kortere cursussen voor een kleine groep cursisten. Dit betekent wel dat wij genoodzaakt zijn de prijzen tijdelijk te verhogen, wat het verschil in cursusprijs verklaart.

Ans van Diepen

Ans van Diepen

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld