Fotobewerking in Lightroom

Fotobewerking in lightroom

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
07 apr 2022 19.30 - 22.00 donderdag Walstraat 34 4 90,00

Steeds meer mensen gebruiken Adobe Lightroom voor de archivering en bewerking van hun foto’s. Deze cursus geeft inzicht in de vele mogelijkheden van dit programma. Je leert hoe je de foto’s moet importeren, bewerken en retoucheren, en hoe je effecten kunt toepassen. Eventueel kun je foto’s daarna nog verder bewerken in Photoshop (Elements).

Voor deelname aan de cursus is een eigen laptop met Lightroom noodzakelijk, deze software is via een maandelijks abonnement (€12,09) af te sluiten.

Als je de basiskennis van het fotograferen beheerst en je wil je verdiepen in fotobewerking of je skills uitbreiden, dan is dit een heel geschikte cursus.

Cees van Alten

Cees van Alten ziet zichzelf niet als een echte docent; hij brengt in zijn cursussen uiteraard zijn kennis over (‘fotograferen is niet zo moeilijk, je moet leren kijken’), maar vooral zijn enthousiasme. En dat werkt!

Meer weten over Cees en de cursussen die hij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld