Gitaarcursus voor volwassenen 21-99 jaar

Gitaarcursus voor volwassenen 21-99 jaar

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
15 sep 2021 20:00 - 21:00 woensdag Sint Jansstraat 7 36 330,00 400,00

Ben je gitarist, wil je beginnen met gitaar spelen en jezelf verder ontwikkelen? Onze docenten helpen je graag op weg!

Deze gitaarcursus biedt wekelijks een uur les voor volwassen gitaristen voor alle speelniveaus. Je krijg les in een kleine groep, zo is er ruimte voor individuele begeleiding en groei en inspireer je elkaar tijdens de les. Verschillende stijlen, gitaartechnieken en onderwerpen komen voorbij, zoals begeleiden op gitaar en samenspel. Zo speel je regelmatig op het podium in het VRIJDAGcafé en bouw je een relatie op met de docent en collega-cursisten.

Thom Brouwer

akoestische gitaar

Docent Gitaar (klassiek)

"Geluk moet je delen!"

Lesgeven bij VRIJDAG

Het leukst vind ik om het creatieve in mensen aan te boren, en met name het plezier hebben in gitaar spelen. Mijn belangrijkste doelen zijn enthousiasme voor het instrument kweken en dat leerlingen zelfstandig verder kunnen gaan. En hierbij begeleid ik ze ook graag.

Trots op!

Recent heb ik de Basiscursus Gitaar ontwikkeld en daarmee al veel mensen, jong en oud, enthousiast gemaakt voor het instrument door middel van samenspel. Het is een succes! 

Favorieten

Mijn favoriete componist is toch wel J.S. Bach en mijn favoriete popartiest is Ryan Adams (geweldige Americana artiest!). Specifiek voor gitaar zijn dat F. Sor, Lobos en A. Barrios en uiteraard werken van J.S. Bach bewerkt voor gitaar.

Opleiding

Ik heb Conservatorium gedaan in Groningen, diploma Docerend Musicus Klassiek Gitaar bij Willem van Lier.

Meer

Ik speel veel gitaar (studeren). Daarnaast speel ik samen met Rob Nijboer, een geweldige gitarist. Af en toe treden we op, ook samen met collega-docent bij VRIJDAG Marian van der Heide (zang klassiek). Soms treed ik op met mijn vriendin Anita de Wind (zangeres), waarbij we ook eigen werk laten horen, en speel ik wel samen met George Sopacua, ook een collega-docent bij VRIJDAG.

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld