Gitaarensemble gevorderd 11-15 jaar

Gitaarensemble gevorderd 11-15 jaar

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
09 sep 2020 16:00 - 17:00 woensdag Sint Jansstraat 7 18 95,00

Mocht er een nieuwe lockdown komen als gevolg van het coronavirus covid-19, dan kun je voor de lessen die komen te vervallen restitutie aanvragen.

Inschrijven kan nog steeds! Bij voldoende aanmelding gaat de cursus op een later moment van start.

Het gitaarensemble voor gevorderden is voor iedereen tussen 11 en 15 jaar en gaat op reis langs allerlei landen, stijlen en componisten. Van de renaissance tot hedendaagse muziek. Samen ontdek je mooi samenspelen kan zijn. Hoe je elkaar kan inspireren en van elkaar kan leren.

Thom Brouwer

akoestische gitaar

Docent Gitaar (klassiek)

"Geluk moet je delen!"

Lesgeven bij VRIJDAG

Het leukst vind ik om het creatieve in mensen aan te boren, en met name het plezier hebben in gitaar spelen. Mijn belangrijkste doelen zijn enthousiasme voor het instrument kweken en dat leerlingen zelfstandig verder kunnen gaan. En hierbij begeleid ik ze ook graag.

Trots op!

Recent heb ik de Basiscursus Gitaar ontwikkeld en daarmee al veel mensen, jong en oud, enthousiast gemaakt voor het instrument door middel van samenspel. Het is een succes! 

Favorieten

Mijn favoriete componist is toch wel J.S. Bach en mijn favoriete popartiest is Ryan Adams (geweldige Americana artiest!). Specifiek voor gitaar zijn dat F. Sor, Lobos en A. Barrios en uiteraard werken van J.S. Bach bewerkt voor gitaar.

Opleiding

Ik heb Conservatorium gedaan in Groningen, diploma Docerend Musicus Klassiek Gitaar bij Willem van Lier.

Meer

Ik speel veel gitaar (studeren). Daarnaast speel ik samen met Rob Nijboer, een geweldige gitarist. Af en toe treden we op, ook samen met collega-docent bij VRIJDAG Marian van der Heide (zang klassiek). Soms treed ik op met mijn vriendin Anita de Wind (zangeres), waarbij we ook eigen werk laten horen, en speel ik wel samen met George Sopacua, ook een collega-docent bij VRIJDAG.

Kinderen en jongeren (prijs per seizoen)

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld