Derde Bedrijf Improvisatie.jpg
het derde bedrijf

Het Derde Bedrijf (50+): Improvisatie

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
04 feb 2019 14:00 - 16:00 maandag Noorderbuitensingel 11 12 186,00

Je bent nooit te oud om te gaan toneelspelen!

Heb je al een Instap gedaan (of heb je anderszins al ervaring) en wil je verder met improviseren?

Ga mee de vloer op en doe mee met de Derde Bedrijf Improvisatie cursus.

We werken aan en met improvisatie, verbeeldingskracht, speltechnieken, samenspel, speelsheid en scènes spelen. Twaalf keer samen spelen, ontdekken en genieten!

Philipp Cahrpit

Docent Theater

Lesgeven bij VRIJDAG

Ik ben super benieuwd naar alle nieuwe ontmoetingen die ik binnen VRIJDAG zal hebben en naar de ideeën van de leerlingen over wat theater is en kan zijn. Ik denk dat er een enorme kracht in het kleine en subtiele ligt, maar misschien denkt iemand anders er anders over? Als we in de les open voor elkaar staan gebeurt er vast iets moois dat ons weer kan verrassen.

Trots op!

Begin december 2018 heb ik mijn afstudeervoorstelling hier in Groningen gemaakt. Samen met twee volwassen mannen en een jongen van 12 jaar heb ik rond het 'verlangen van twee mannen om kinderen te kunnen krijgen' onderzoek gedaan. Het resultaat was een fysieke, warme en lieve voorstelling waar ik nog steeds erg blij van wordt als ik eraan terug denk.

Favorieten

Ik heb meerdere grote voorbeelden maar ze hebben wel allemaal één ding gemeen: het zijn mensen die helemaal voor iets gaan en, doordat ze hun binnenste gevoelens durven laten zien, de wereld mooier maken. Oh ja, en schildpadden, omdat die zo rustig hun leven leven.

Opleiding

Theatermaker/docent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, hiervoor Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld