Het Derde Bedrijf (50+): Introductie maandag

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
01 mrt 2021 14:15 - 16:15 maandag Noorderbuitensingel 11 12 190,00

Mocht er een nieuwe lockdown komen als gevolg van het
coronavirus covid-19, dan kun je voor de lessen die komen te vervallen restitutie aanvragen.

Je bent nooit te oud om te spelen! Doe eens gek en schrijf je in voor de Introductiecursus Het Derde Bedrijf. Iedereen boven de vijftig is welkom!

Als je de vijftig gepasseerd bent, kom je in het derde bedrijf van je leven. Een ideale tijd om iets nieuws aan te gaan. Als je nieuwsgierig bent en jezelf opnieuw wilt ontdekken door toneel te spelen, dan is dít het moment. De cursus bestaat uit 12 lessen van 2 uur.  

Je werkt aan de basiskwaliteiten van acteren en ondervindt wat nodig is om geloofwaardig te kunnen spelen. Aan bod komen: samenspel, improvisatie, gebruik van muziek, fysiek spel, tekst en beweging. Ontdek of theater jouw passie kan worden!

Maris de Jong

Docent Theater

"Alles wat je je kunt voorstellen is echt."

Lesgeven bij VRIJDAG

Je fantasie de vrije loop kunnen laten is het leukste wat er is! Dat vind ik dan ook het belangrijkste in mijn lessen. De ruimte kan elke plek zijn, de tijd wanneer we maar willen, en wij alles wat we kunnen bedenken.

Trots op!

Ik ben trots op een heleboel mooie projecten en voorstellingen die ik heb mogen maken, maar het aller trotst ben ik misschien wel op de momenten middenin een proces waarop iedereen keihard, en vol overgave aan het werk is om één bizarre fantasie waar te maken.

Favorieten

Ik heb een heleboel favoriete kunstenaars waar ik onwijs veel inspiratie uit haal. Als ik er een paar zou moeten noemen, zou ik nu gaan voor Roald Dahl en Toon Tellegen met hun fantastische verhalen, Wende en Spinvis met hun prachtige muziek en 100.000 verschillende theatermakers met voorstellingen in alle mogelijke stijlen.

Opleiding

Docent Theater aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, Zwolle.

Meer

Ik geef theaterlessen op nog veel meer plekken door het hele land en maak/speel/regisseer daarnaast voorstellingen, waarbij ik graag alle mogelijke kunstdisciplines door elkaar hussel.

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld